M4 DTM’i baz aldılar BMW M4 Heritage Edition M TwinPower Turboyu Ürettiler!

BMW M4 Özel versiyon, BMW Modelleri, BMW M Modelleri, BMW M4 Teknik Veriler, BMW M4 Yorumlar, detayları haberde. BMW, M4 için özel bir versiyonunu tanıttı. BMW M4 Heritage Edition adıyla tanıtılan model BMW’nin motor sporlarındaki M4 DTM modeli baz alınarak geliştirildi. Üç farklı renk seçeneğiyle sunulacak olan modelde, Laguna Mavisi, Metalik Velvet Mavisi ve Imola Kırmızısı tercih edilebilecek. Bu renkler BMW’nin M logosunun renklerini simgeliyor. BMW M4 modelindeki Heritage Edition ile birlikte efsanevi BMW M3 CSL ruhunu yeniden yakalamak istiyor. BMW M4 Heritage Edition Özellikleri.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

BMW M4 Heritage Edition M TwinPower Turbo teknolojisine sahip 450 beygirlik altı silindirli bir motora sahip. Bu yüksek performanslı coupe 550 Nm tork gücüyle 0-100 km/s hızlanmasını yalnızca 4.3 saniyede tamamlıyor. Son hızı ise 250 km/s olarak sınırlandırılmış.

[irp posts=”8972″ name=”Turkcell Dergilik uygulamasından Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı’nı okuyabilirsiniz”]

Dış tasarımında mevcut M4 ile farklılık bulunmamasına rağmen Heritage Edition için özel jantlar kullanılmış. 20 inçlik özel M jantlar mat Orbit gri rengine sahip. İç tasarımında ise Merino M deri koltuklara sahip M4 Heritage Edition, dış tasarımda seçilen renge göre çift renkli kontrast renklere sahip. Ayrıca yine iç mekanda ve dış mekanda bir çok farklı yerde özel karbon fiber kısımlara yer verilmiş durumda. Özellikle tavanı tamamen karbon fiber olan modelde yer verilen M çizgileri çok şık bir görüntü sunuyor.

Üretimine başlanan BMW M4 Heritage Edition’un teslimatları Kasım ayında başlayacak. Üretimin yalnızca 2020 yılının Nisan ayına kadar devam edeceği ve sınırlı sayıda üretim yapılacağı belirtildi.

BMW M4 Heritage Edition Özellikleri. Araba Habercisi Dergisi.

Volvo XC40 plug-in hibrit R-Design Pro Satışa Sunuldu! 262 Beygir Gücünde!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba