Togg Kompakt SUV satın almayı planlıyorsanız bu uygulamayı telefonunuza indirmeniz gerekiyor!

TOGG Nasıl Satın Alınır 2023.
TOGG Nasıl Satın Alınır 2023.

Togg Kompakt SUV satın almayı planlıyorsanız bu uygulamayı telefonunuza indirmeniz gerekiyor! TOGG ön sipariş zamanını merak edenler için bilgiler açıklandı. Yerli Otomobil Togg satın almak isteyenlerin ne yapması gerekiyor? TOGG fiyatı ne zaman belli olacak? Togg Trumore uygulaması 2023 nedir? Togg siparişleri ne zaman başlıyor? TOGG Nasıl Satın Alınır 2023.

YOUTUBE KANALIM

Togg, dijital platformunu Trumore adıyla kullanıma sundu. Togg akıllı cihazı için ön siparişler Trumore platformu üzerinden verilecek.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş: “Hedefimize giden yolda şubat ayında da ön siparişleri açıp, ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Trumore platformu üzerinden de Togg akıllı cihazına ön sipariş verme hakkı olacak.”

Yarışma, kura ya da NFT koleksiyonu ile ön sipariş hakkı

Trumore platformu üzerinden Togg akıllı cihazı için ön sipariş vermek de mümkün olacak. Kullanıcılar Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazına ön sipariş verme hakkı elde edebilecek. Aynı zamanda Togg’un, Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel olarak üreteceği ve açık artırma ile satışa sunacağı NFT koleksiyonu kapsamında da 2023 adet akıllı cihaz için ön siparişe katılma hakkı ve sıralama önceliği olacak.

Hoşça kal Fiat Egea

“Bir otomobilden fazlası için” yola çıkan Togg, dijital platformu Trumore’un ilk temas noktası olan mobil uygulamasını App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sundu. Togg, güçlü iş birlikleri ve pek çok farklı özelliğiyle bir platform olarak konumladığı mobil uygulaması Trumore ile fintek, insurtek, blokzinciri, IoT, yapay zekâ gibi yeni nesil teknolojilerle kişiselleştirilmiş, kullanıcı odaklı, akıllı ve empatik bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Kullanıcı deneyiminin merkezde yer aldığı Trumore, Earn.more, Go.more, Play.more ve Scale.more başlıklarıyla kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir platform olarak Togg mobilite dünyasının yeniliklerini ve fırsatlarını kullanıcılarla buluşturuyor. İlk etapta sadece Türkiye’de kullanıma açık olacak platform, hizmete sunulmadan önce alanında uzman isimlerle paylaşılıp, onların görüş ve önerileri doğrultusunda da geliştirildi.

TOGG Nasıl Satın Alınır 2023.

TOGG Nasıl Satın Alınır 2023.

TOGG Nasıl Satın Alınır 2023.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba