Toyota Japonya’da 5 Fabrikasında Kapatma ve Üretim Durdurma Kararlarını Açıkladı!

Toyota Japonya Fabrikalarını Kapatıyor.
Toyota Japonya Fabrikalarını Kapatıyor.

Toyota Japonya Kapanan Fabrikalar, Toyota Covid 19 Kapanan Fabrikalar, Toyota Korona Virüs Kapanan Fabrikalar, Toyota Japonya Fabrikalarını Kapatıyor.

Toyota Japonya’da çok önemli bir karar aldı ve 5 fabrikasında birden üretimi durdurma kararı aldı. Toyota Japonya’da Takaoka, Tsutsumi, Tahara, Kyushu ve Hamura Fabrikasını Kapatıyor ya da bazı bantlarda üretimi durduruyor. Fabrikalar ve üretim bantları ne kadar kapalı kalacak? Bu fabrikalarda hangi araçların üretimi yapılıyordu.  Toyota Japonya Fabrikalarını Kapatıyor.

Instagram Hesabım

Etkilenen fabrikalar arasında Toyota’nın Takaoka, Tsutsumi, Tahara, Kyushu ve yan kuruluş Hino tarafından işletilen Hamura fabrikası da yer alıyor.

RAV4 crossover ve Corolla sedanını yapan ve Toyota Takaoka fabrikası, 3 – 7 Nisan tarihleri ​​arasında iki hattan birini boşta bırakacak.

Prius, Prius PHV, Corolla hatchback, Camry ve Lexus ES Hybrid’i yapan Toyota Tsutsumi fabrikası, 3 ile 7 Nisan tarihleri ​​arasında iki hattı geçici olarak kapatacak.

Toyota Tahara fabrikasında 4Runner, Land Cruiser Prado, Lexus GS ve Lexus LC200’ü üreten bir hattın 3 ile 10 Nisan tarihleri ​​arasında kapatacak. Lexus LS, NX, IS ve RC’yi üreten başka bir hat ise 3 ile 14 Nisan arasında kapalı kalacak.

Lexus CT, NX ve UX üreten Toyota Kyushu fabrikası 3-15 Nisan tarihleri arasında kapalı olacak.

Toyota’nın yan kuruluşu Hino’nun Hamura fabrikası 3 – 6 Nisan tarihleri ​​arasında kapanacak. Bu fabrika Land Cruiser Prado ve FJ Cruiser üretiyor.

LPG’nin Uygun Tüketim Hakimiyeti Bitti! İşte Honda Civic Sedan LPG Tüketim Karşılaştırması!

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

Toyota Japonya Fabrikalarını Kapatıyor.

Bu Yıl Satışa Sunulacak 46 Araba Hangileri?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba