Toyota Hafif Ticari Araç Geliyor! 30 Nisan’da Ticari Araç Fuarı’nda ilk kez tanıtılacak!

Toyota Proace City Özellikler

Toyota Hafif Ticari Araç Geliyor! 30 Nisan’da Ticari Araç Fuarı’nda ilk kez tanıtılacak! Toyota Proace City Özellikler

Araba Dergisi, Araba Haber, Araba Yenilik, Araba Yorum, Araba Test, Araba Sürüş, Toyota Haber, Toyota Hafif Ticari Araç, Toyota Test

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Elimde şimdilik fazla bilgi yok ama Toyota hafif ticari araç pazarından büyük bir pay almak için yola çıktı. 30 Nisan öncesinde bu arabanın daha fazla bilgisinin paylaşılacağını tahmin ediyorum. O zamana kadar elimdeki tek veri Toyota’nın paylaştığı bu görsel.

[irp posts=”3625″ name=”Dergimiz Araba Habercisi Dergisi Nisan Sayısı’nı İndirmek İçin Turkcell Dergilik Linki Burada!”]

Toyota Proace City Hafif Ticari Araç

Toyota Avrupa’nın hafif ticari araç segmentine tamamen yeni Proace City ile iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Tamamen yeni Toyota Proace City, 30 Nisan’da İngiltere’nin Birmingham kentindeki 2019 Ticari Araç Fuarı’nda ilk kez tanıtılacak. Yeni Proace City, Toyota’nın hafif ticari araç ürün gamının çeşitliliğini artıracak ve sunduğu geniş yaşam alanı, çekiciliği ile sınıfının en iddialı modellerinden biri olacak.

Avrupa hafif ticari araç pazarında Proace minibüs ve Hilux Pick-up modelleriyle yer alan Toyota, sahneye çıkartacağı Proace City ile de pazardaki toplam varlığını güçlendirmek istiyor. PROACE CITY markanın hafif ticari ürün gamında yaklaşık yüzde 35’lik bir paya sahip olacak.

Peugeot Rifter’in Toyota Kardeşi

Yeni Proace City, Toyota’nın daha önce Proace modelinde olduğu gibi PSA Grubu ile yaptığı işbirliğinin bir sonucu olarak yollara çıkacak.

[irp posts=”3678″ name=”Instagram’da En Çok Paylaşılan 3 Araba Modeli Hangileri Biliyor Musunuz? Zirve Hangisinin?”]

Toyota Proace City Özellikler

Araba Habercisi Dergisi

Seat’ın Amiral Gemisi SUV Tarraco’nun Detayları Belli Oluyor! 190 Beygir Üretiyor!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba