Toyota Türkiye Aralık 2023 SUV Kampanyasını açıkladı! Toyota SUV’da 250 bin TL’ye varan indirim yaptı!

Toyota SUV Kampanyası Aralık 2023.
Toyota SUV Kampanyası Aralık 2023.

Toyota Türkiye Aralık 2023 SUV Kampanyasını açıkladı! Toyota SUV’da 250 bin TL’ye varan indirim yaptı! Toyota SUV Kampanyası Aralık 2023.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Öncelikle bunlar Toyota SUV’larında da çılgın kampanya adı altında bana gönderilen basın bülteninde yer alan bilgilerdir. Haberin devamından Toyota SUV modeller için açıklanan kampanya bilgilerini bulabilirsiniz.

Toyota, C-SUV modeli Corolla Cross ve B-SUV modeli Yaris Cross’u da Aralık ayındaki Çılgın Kampanya’ya dahil etti. 5. Jenerasyon Hibrit teknolojisiyle dikkat çeken Corolla Cross, 200 bin TL’ye varan indirim ile sunulurken, isteyenler 200 bin TL 12 ay yüzde 0 faiz avantajını da tercih edebilecekler. Toyota Corolla Cross modelinin satış fiyatı 1.545.000 TL’den başlıyor.

“2022 Dünya’da Yılın Şehir Otomobili” unvanına sahip Yaris Cross ise, 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla Toyota Yetkili Satıcılarında yeni sahiplerini bekliyor. Bu modelde de 170 bin TL indirim veya 200.000 TL, 12 Ay, yüzde 0 faiz fırsatından yararlanmak mümkün.

Toyota’nın geçtiğimiz ay satışa sunduğu ikinci nesil Toyota C-HR Hybrid modelinde lansman fırsatı Aralık ayında da devam ediyor. Segmentinde bir ikon haline gelen Yeni Toyota C-HR Hybrid 250 bin TL’ye varan indirimle 1 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla alınabiliyor. Bu indirimlere ek olarak müşteriler 100 bin TL 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredinden de yararlanabiliyorlar.

Skywell ET5 ve Leapmotor T03 için iddialı kredi kampanyası başlatıldı! 36 ay vadeyle elektrikli fırsatı!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Toyota SUV Kampanyası Aralık 2023.

Toyota SUV Kampanyası Aralık 2023.

Toyota SUV Kampanyası Aralık 2023.

REKLAM

Youtube Murat Tosun