Uçan Araba Aska ile Jetgiller Gibi Seyahat Etmemize Az Kaldı! Aska Geliyor, Uçacağız!

Uçan Araba Aska Geliyor
Uçan Araba Aska Geliyor

Karayolundaki sürüş modundayken tasarımıyla Batmobile ve Delorean arasında bir yerde olsa da Aska, uçuş modunda aracın tavanındaki 13 metrelik dev kanatlarını açıyor. New Future firmasının modeli olan Aska, üç kişinin yolculuk edebileceği şekilde tasarlanmış. Uçan Araba Aska Geliyor!

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Aska modeli hakkında açıklamalarda bulunan New Future CEO’su Maki Kaplinsky, ‘Aska’nın yerden havalanması için uzun bir piste gerek yok. Birkaç arabalık boş bir park yeri havalanması için yeterli’ dedi. Aska kanatlarını açtıktan sonra dikey olarak havalanıyor. Uçuş mesafesi olarak ise 242 kilometrelik menzile sahip. Aska havadayken otonom olarak kendi uçabiliyor ancak karada direksiyon başında biri olması gerekiyor.

Aska’nın test sürüşlerine 2020 yılının ilk aylarında başlanacak. Satışa çıkışı ise 2025 yılı olarak tahmin ediliyor. Satış fiyatı ise başlangıçta 200.000 Dolar olarak belirlenmiş. Seri üretime geçtikten sonra ve yeterli sayıda satılmaya başlandığında ise Aska’nın fiyatının 50.000 Dolar’a kadar düşeceği belirtiliyor. New Future Yönetim Kurulu Başkanı Guy Kaplinsky, ‘Sadece üst gelir grubunun alabileceği bir araç olsun istemiyoruz. Herkesin satın alabileceği bir araç olsun istiyoruz’ dedi.

Uçan Araba Aska Geliyor!
Uçan Araba Aska Geliyor!

Aska’nın tanıtımıyla ilgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Çocukluğumuzda izlediğimiz Jetgiller’e selam olsun 🙂

Uçan Araba Aska Geliyor! Araba Habercisi Dergisi!

Citroen C5 Aircross SUV Eylül Ayında Satışa Sunuluyor! Kaç Paradan Satılır?

Citroen Advanced Comfort® programı kapsamında devreye giren Progressive Hydraulic Cushions® süspansiyon sistemi dikkat çekici. Advanced Comfort® koltuklar ve kolayca katlanan bağımsız 3 arka koltuk gibi özellikleri ön plana çıkıyor. İngiltere’de 23 bin Sterlin’den başlayan fiyatlara sahip olan araç bakalım Türkiye’de kaç para olacak?

Yeni Citroen C5 Aircross SUV, heybetli tasarımı ile dinamik bir karakter ortaya koyuyor. İkonik Airbump® gibi özgün uygulamalarla hareketlendirilen akıcı tasarım çizgileri ve çift renkli tavan barları ile SUV segmentine farklılık getiriyor.

Açılabilir panoramik cam tavan ve “C” şeklindeki krom cam çerçevesi sayesinde Yeni Citroen C5 Aircross SUV’un çekiciliği artmış. Geniş ve yüksek yapıya sahip arka tasarım ise Citroen imzası 3D görünümlü arka farlar ve krom detaylı çift egzoz çıkışı ile donatılmış.

2020 Citroen C5 Aircross SUV, son derece zengin bir kişiselleştirme yelpazesi sunuyor. 7 gövde rengi, 3 renk paketi ve siyah tavan seçeneği ile farklı kombinasyonlar oluşturulabiliyor . Gümüş, beyaz ve kırmızı seçeneklerin yer aldığı renk paketi ile Airbump®, ön tampon ve tavan barları renklendirilebiliyor. İç tasarımda ise donanım seviyelerine göre farklılık gösteren ambiyans seçenekleri ile zevkinize ve kişiliğinize uygun tarzı yansıtan ambiyanslar sunuluyor.

Yazının tamamı için tıklayın!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba