Bridgestone Lassa ve Otopratik Mağazalarında Ücretsiz Araç Dezenfeksiyon Hizmeti Başladı!

Ücretsiz araç dezenfeksiyon yapan yerler.
Brisa ücretsiz araç dezenfeksiyon yapan yerler hangileri?

Brisa Ücretsiz Araç Dezenfeksiyon, Bridgestone Ücretsiz Araç Dezenfeksiyon, Lassa Ücretsiz Araç Dezenfeksiyon, Otopratik Ücretsiz Araç Dezenfeksiyon. Ücretsiz araç dezenfeksiyon yapan yerler.

Bridgestone, Lassa bayilerinde ve Otopratik mağazalarında, başta zorunlu olarak araçlarıyla yol almak durumunda olanlar olmak üzere, herkes için ücretsiz araç dezenfeksiyon hizmeti başladı. Ücretsiz araç dezenfeksiyon yapan yerler.

Instagram Hesabım

Bu dönemde öncelikle zorunlu olarak dışarıda çalışan ve araçları ile yol almak durumunda olanların sağlığı için ücretsiz araç dezenfeksiyon hizmetleri başlatıldı. Lassa ve Bridgestone bayilerinde ve hızlı bakım ve servis hizmeti sunan Otopratik mağazalarına, 15 Mayıs tarihine kadar araçları ile gelen herkes bir şart aranmaksızın ücretsiz araç dezenfeksiyon hizmetinden yararlanabiliyor.

Ayrıca altyapısı uygun olan bayilerinin mobil hizmetleri ile müşterilerin iş yerleri ya da evlerinin önünde lastik değişim hizmeti sağlanıyor. Brisa’nın online mağazası Lastik.com.tr aracılığı ile bugüne kadar yalnızca İstanbul ve Ankara’da sunulan kapıda montaj hizmeti şimdi tüm Türkiye çapında yaygınlaştırıldı. Lastik.com.tr üzerinden alınan Bridgestone ve Lassa markalı lastikler, profesyonel mobil destek ekipleri ile müşterilerin kapısında değiştiriliyor. Brisa bu dönemde, belirsizlik ve kaygıların yönetilmesine destek olmak amacıyla, bayilerine yönelik Psikolojik Destek Programı’nı başlattı. Diğer yandan bu dönemi uzmanlığına yatırım fırsatı olarak değerlendirmek isteyen ve daha da donanımlı hale gelmek isteyen bayiler için Brisa Akademi’nin online eğitim programları artarak devam ediyor. Son 1 ayda toplam 126 sanal sınıf ve e-eğitimden yararlanan bayiler, aynı zamanda dijital buluşmalarla da şirket yönetimi tarafından sık sık bilgilendiriliyor. Fiziki olarak bayileri ziyaret edemeyen Brisa saha ekipleri de, son bir ayda 500’ün üzerinde online toplantı ve eğitim gerçekleştirdiler.

Türkiye’de Hangi Araç Fabrikası Ne Zamana Kadar Kapalı Kalacak?

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın üçüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 16. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Nisan 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Şekil değiştiren, boyu uzayan araba yaptılar.
Mercedes Benz E Serisi yenilenmiş haliyle ne zaman satılacak?
Yerli Üretim Renault Clio’ya LPG ve Hibrit seçenekleri ekleniyor.
Kompakt HB sınıfında Yeni Seat Leon tanıtıldı.
Yeni Audi A3 Sportback bugüne kadar üretilenlerin en iyisi olmuş.
Opel Corsa Araba Habercisi Dergisi’nin detaylı testine çıktı.
Sekizinci nesil Volkswagen Golf GTI kendini gösterdi.
Uygun fiyatlı SUV model Kia Seltos gelecek mi?
SUV sınıfında Fiat 500 X yenilenmesiyle iddiasını artırdı.
Böylesi daha önce hiç üretilmedi. İşte yeni Porsche 911 Turbo S.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba