Üstsüz Güzel! Chevrolet Efsaneleşmiş Modeli Corvette’in Hardtop Cabrio Versiyonunu Tanıttı!

Chevrolet Corvette Cabrio
Chevrolet Corvette Cabrio

Chevrolet efsaneleşmiş modeli Corvette’in cabrio versiyonunu tanıttı. Corvette modelinin tarihindeki ilk hardtop tavana sahip model olan Corvette Cabrio, 1LT donanımıyla 67.495 dolarlık başlangıç fiyatıyla satılacak. 2020’nin ilk çeyreğinde piyasada olacak olan Corvette Cabrio 1LT, mevcut coupe versiyonunun fiyatına ilaveten 7.500 dolar ödenerek sahip olunabilecek. Chevrolet Corvette Cabrio Tanıtıldı.

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergileri, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Hardtop bir tavana sahip olan Corvette 1LT, 50 km/s hıza kadar tavanını açıp kapatabiliyor. Tavanın açılıp kapanma süresi ise sadece 16 saniye olarak belirtildi. Tavan açıldıktan sonra arkada yer alan ve aşağı-yukarı hareket edebilen cam sayesinde kokpitteki hava sirkülasyonu optimum seviyede tutuluyor.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Chevrolet Corvette Cabrio, 6.2 litrelik V-8 motoruyla 495 beygir güce sahip. 640 Nm torka sahip olan bu güçlü motor, GM’in ilk kez kullandığı 8 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanıyla gücünü yere aktarıyor. Kullanılan yeni şanzımanın ışık hızında vites değişimlerini gerçekleştirdiği konusunda iddialı olan Chevrolet, performansıyla hep göze çarpan Corvette modelinde de bu iddiasını kanıtlamayı planlıyor.

Tasarımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Chevrolet Corvette Tasarım Şefi Vlad Kapitonov, Ferrari ile benzer çizgiler taşıdığı eleştirisine net bir dille kesinlikle esinlenmediğini belirtti. Tasarım esnasında Kapitonov, aklında belli bir Corvette estetiği olduğunu ve uçakların tasarımından ilham aldığını ekledi. Özellikle savaş uçaklarından ilham aldığını söyleyen Vlad Kapitonov, hızın sembolü olan Corvette’i en iyi yansıtan tasarım dilini oluşturduğuna dikkat çekti.

Bentley Tüm Modellerini Yeşil Enerji ile Üretmeyi Planlıyor! Güneş Panelleri Bile Hazır!

Chevrolet Corvette Cabrio Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısında Neler Var?

Peugeot 508 100 kilometrede 1.3 litre tüketiyor!

Volkswagen Passat Yarı Otonom Olarak Satışa Sunuldu.

3 Boyutlu Gösterge Panelleri arabaların yeni oyuncağı oluyor.

Citroen C5 Aircross Kompakt SUV sınıfını karıştırdı.

Honda Civic Type R ile Teste Çıktık.

Subaru Forester hibrit seçeneğiyle geliyor.

DS3 Crossback Kalitesi ile oyunu bozacak mı?

Amiral Gemisi Renault Koleos Yenilendi.

Elektrikli Porsche, Tesla’yı tahtından eder mi?

En Çok Satan Arabaları araştırdık.

Teknoloji Dergisi GoToTechno Ekim Sayısı Çıktı!

Teknoloji Dergisi GoToTechno Dergisi kolay anlaşılan diliyle ön plana çıkan bir dergi. Araba Habercisi Dergisi’nin hediyesi olmasının dışında Turkcell Dergilik üzerinden tüm sayıları ücretsiz okuyabilirsiniz.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba