Uluslararası Yılın Pick-up’ı Ödülü üçüncü kez VW Amarok’un! Büyük ödülü ikiziyle birlikte aldı!

Volkswagen Amarok Ford Ranger IVotY.
Volkswagen Amarok Ford Ranger IVotY.

Uluslararası Yılın Pick-up’ı Ödülü üçüncü kez Volkswagen Amarok’un! Ödülü ikiziyle birlikte aldılar! Volkswagen Amarok Ford Ranger IVotY.

Volkswagen Ticari Araç’ın premium pick-up modeli Yeni Amarok, Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVotY) jürisinden “Uluslararası Pick-up Ödülü “nü (IPUA 2024) aldı. Amarok bu ödülü daha önce 2011 ve 2017 yıllarında da kazanmıştı ve bu sayede aynı ödüle üç kez layık görülen ilk pick-up oldu. Yeni Amarok bu yıl kazandığı ödülü, modelin geliştirilmesinde iş birliği yaptığı Ford ile paylaştı.

Ekim ayında Yunanistan’ın Atina şehrinde düzenlenen IPUA 2023 Grup Testleri organizasyonunda Yeni Amarok’u test eden Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVotY) jürisi Yeni Amarok’u ve ikiz kardeşi Ford Ranger’ı bu ödüle layık gördü. Güney Afrika’daki Silverton fabrikasında üretilen Yeni Amarok, Türkiye pazarına Mayıs ayında sunuldu. Pazara sunulduğu Mayıs ayından bu yana 2.081 satış adedine ve %27 segment payına ulaşan Yeni Amarok, Türkiye’de 2.0 litre 205 PS dört silindirli çift turbo ve 3.0 litre 240 PS V6 motor seçenekleriyle; ‘Life’, ‘Style’, ‘Style Plus’, ‘PanAmericana’ ve ‘Aventura’ olmak üzere beş farklı donanım seçeneğiyle sunuluyor.

Uluslararası Pick-up Ödülü (IPUA), dünyanın saygın otomotiv gazetecilerinden meydana gelen Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülleri (IVotY) jürisi tarafından veriliyor. İki yılda bir düzenlenen yarışmanın bu yılki ödülünü kazanan Volkswagen Amarok (2024 ve 2025 yılları için), bu prestijli unvanı 2011 (2012 ve 2013 yılları için) ve 2017’den (2018 ve 2019 yılları için) sonra üçüncü kez alarak ‘Hat-trick’ yapmış oldu.

Yeni Toyota CHR 250 bin TL indirimli olarak satılıyor? İşte Yerli Üretim Toyota CHR’nin fiyat listesi!

Araba Habercisi SONBAHAR 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin SONBAHAR 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Volkswagen Amarok Ford Ranger IVotY.

Volkswagen Amarok Ford Ranger IVotY.

Volkswagen Amarok Ford Ranger IVotY.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba