Volkswagen Crafter’ın Yeni Modeli Uzun Şasi Okul ve Servis Satışa Sunuldu! Fiyatları nasıl?

Volkswagen Crafter servis fiyatı.
Volkswagen Crafter servis fiyatı.

Volkswagen Crafter okul fiyatı, Volkswagen Crafter servis fiyatı, Volkswagen Crafter fiyatları, Volkswagen Crafter okul kaç para, Volkswagen Crafter servis kaç para?

Volkswagen Crafter’ın Yeni Modeli Uzun Şasi Okul ve Servis Satışa Sunuldu! Fiyatları nasıl? Volkswagen Crafter okul fiyatı, Volkswagen Crafter servis fiyatı, Volkswagen Crafter fiyatları, Volkswagen Crafter okul kaç para, Volkswagen Crafter servis kaç para?

Instagram Hesabım

Volkswagen Ticari Araç’ın C-D segmentindeki güçlü temsilcisi Crafter model ailesi Okul ve Servis modellerinin Uzun Şaşi (LWB) versiyonuyla genişledi. Panel Van, Ekstra Uzun Şasi (ELWB) Okul ve Servis versiyonları satışta olan model ailesi, Uzun Şasi (LWB) Servis 15+1 ve Okul 16+1 versiyonlarıyla daha da güçlendi. Sunduğu donanım özellikleriyle sınıfında fark yaratan Crafter Uzun Şasi Servis 15+1 ve Okul 16+1 modelleri, 4 tona ulaşan azami yük ağırlığı, düşük yakıt tüketimi, 140 PS güç ve 340 Nm tork sağlayan 2 litrelik motoruyla öne çıkıyor.

Sınıfının şehir içi kullanıma en uygun aracı olan Crafter, son teknolojiye sahip sürüş destek sistemleri ile kaza risklerini azaltmaya yardımcı olurken, düşük yakıt tüketimiyle her zaman kazandırıyor. Crafter Uzun Şasi Okul ve Servis, Comfortline donanım seviyesinde satın alınabiliyor. Crafter Uzun Şasi modellerinde, önden ve arkadan ayrı ayrı çalıştırılabilen klimatik klima, opsiyonel olarak sunulan 8″ Composition Media Radyo, USB girişlerine sahip yolcu koltukları gibi konfor öğeleri bulunuyor. Elektrik kumandalı ön camlar, içeriden katlanabilir ve ısıtmalı yan aynalar, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, hız limitleme özellikli hız sabitleyici, arka park sensörü gibi güvenlik ve yardımcı sürüş özellikleri de standart olarak sunuluyor.

Yerli Üretim Hyundai i20 N Line gösterildi! Hyundai i20 N Line Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak?

Volkswagen Crafter güçlü ve verimli motor

Crafter Uzun Şasi versiyonlarında da ailenin diğer üyelerinde olduğu gibi 2.0 litre hacimli turbo dizel motor bulunuyor. Volkswagen Ticari Araç tarafından Yeni Crafter için ticari hayatın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak tasarlanmış olan 2.0 litre motor, 140 PS güç üretirken 340 Nm tork ile yüksek performans ve yüksek çekiş gücü sağlarken düşük yakıt tüketimiyle kullanıcısına ekonomik avantaj sağlıyor.

Volkswagen Crafter okul ve servis fiyatları nasıl?

Crafter Uzun Şasi Okul 16+1 modeli, okul servisleri mevzuatında belirtilen; yolcu koltuklarına entegre sensörler, araç dışındaki kör noktaları gösteren üç kamera, sınıfında tek olan otomatik yükseklik ayarlı, üç noktadan gergili emniyet kemeri gibi tüm güvenlik özelliklerine sahip.
Crafter Uzun Şasi Servis 15+1 versiyonu 315 bin TL’den, Crafter Uzun Şasi Okul 16+1 versiyonu ise 342 bin TL’den başlayan fiyatlarla Volkswagen Ticari Araç bayilerinde yerini aldı.

Volkswagen T-Roc Test Sürüş İzlenimlerimi yazdım! VW T-Roc ilk doğum anında hayata 2-0 önde başladı!

Volkswagen Crafter servis fiyatı.

Araba Habercisi Dergisi Ekim 2020 Sayısı’nda neler var?

Teknoloji Dergisi GoToTechno hediyesiyle birlikte yayınlanan Araba Habercisi Dergisi’nin Ekim sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

Yeni Dacia modelleri çıtayı yükseltiyor: Dacia Sandero Stepway çok dikkat çekici olmuş.

Porsche’nin yeni makinesi 630 PS Panamera Turbo S gösterildi.

Yeni Citroen C4 Ne Zaman Gelecek? Anketler onun sevildiğini gösteriyor.

Yeni Hyundai Tucson tanıtıldı. Kompakt SUV sınıfının iddialı modeli baştan aşağıya yenilendi.

İşte Yeni Mercedes Benz S Serisi Yıldız zirveye yeni S Serisi ile takıldı!

Yeni Opel Mokka Türkiye’ye ne zaman geliyor? Küçük SUV sınıfında dengeleri değiştirir.

SUV modeller artık yola daha güvenli basacak! Audi eAWS teknolojisi nedir?

198 beygirlik makyajlı Hyundai Kona geliyor. Güç onun yanında olacak.

Makyajlanan Peugeot 3008 yine iddialı olur. En çok satan SUV unvanını korur mu?

Audi OLED teknolojisi nedir? Audi Dijital OLED ne işe yarıyor?

Bu otobüs yolcuların ateşini ölçüyor, maske takıp takmadığına bakıyor!

Volkswagen Crafter servis fiyatı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba