Türkiye’de Volkswagen’e özel şarj istasyonu ağı kuruluyor! Mart sonuna kadar her bölgede olacak!

Volkswagen Elektrikli Otomobil Modelleri 2024
Volkswagen Elektrikli Otomobil Modelleri 2024

Türkiye’de Volkswagen’e özel şarj istasyonu ağı da kuruluyor! Mart sonuna kadar her bölgede olacak! Volkswagen Elektrikli Otomobil Modelleri 2024.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

2024 yılında Türkiye’de elektrikli otomobil atağına başlayacak olan Volkswagen, en önemli konulardan biri olan şarj istasyonu konusunda da atağını yaptı. Doğuş Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren Doğuş Şarj Sistemleri şirketinin markası olan D-Charge, öncelikle Doğuş Otomotiv’in distribütörlüğünü üstlendiği markalarının yetkili satıcı ve yetkili servislerine, Doğuş Grubuna bağlı yatırım ve iştirakler başta olmak üzere markaların ihtiyaç duyduğu tüm noktalara Elektrikli Araç Şarj sistemlerinin kurulumu ve bunların servisi hizmetini sunuyor.

Elektrikli araçların daha fazla kullanımını desteklemek ve Türkiye’nin sürdürülebilir geleceğine katkıda bulunmak amacıyla, son teknoloji şarj sistemlerini kullanarak ürün ve hizmet kalitesi anlamında yüksek müşteri memnuniyeti sağlamayı ve karbon salımını azaltan çözümleri yaygınlaştırmayı amaçlayan D-Charge, 2024 yılının ilk çeyreğinden itibaren, Türkiye’nin tüm coğrafi bölgelerinde yer almayı hedefliyor.

Doğuş Otomotiv tarafından Mayıs ayında kurulan Doğuş Şarj Sistemleri Pazarlama ve Ticaret A.Ş’nin D-Charge markasıyla EPDK’ya yaptığı lisans başvurusu onaylandı ve Şarj İstasyonu İşletmeciliği Lisansı almaya hak kazanmasının ardından yukarıda yazılan bilgiler açıklandı.

HAZIR MIYIZ? VOLKSWAGEN BAŞLIYOR! 2024 yılında VW elektrikli pazarına ben geldim diyecek!

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Volkswagen Elektrikli Otomobil Modelleri 2024.

Volkswagen Elektrikli Otomobil Modelleri 2024

Volkswagen Elektrikli Otomobil Modelleri 2024.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba