HAZIR MIYIZ? VOLKSWAGEN BAŞLIYOR! 2024 yılında VW elektrikli pazarına ben geldim diyecek!

Volkswagen Elektrikli Arabalar 2024
Volkswagen Elektrikli Arabalar 2024

HAZIR MIYIZ? VOLKWAGEN BAŞLIYOR! 2024 yılında Volkswagen elektrikli pazarına ben geldim diyecek! Volkswagen Elektrikli Arabalar 2024.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Doğuş Otomotiv Volkswagen’in beklenen elektrikli otomobil atağı başlıyor. Türkiye’de elektrikli otomobil pazarının hareketleneceği 2024 yılında Alman otomobil üreticisi Volkswagen tam anlamıyla güç gösterisi yapacak. Volkswagen Türkiye gelecek yıl Türkiye’de 4 elektrikli modelini birden satışa sunacak. Bunlar arasında yüzde 10 ÖTV dilimine girecek olan seçenekte var, Passat’ın yerine üretilen elektrikli ve çok iddialı sedan modeli de. Volkswagen Türkiye iddialı elektrikli araçlarının satış hedefleri konusunda da çok iddialı olacak.

Volkswagen Türkiye’nin ID Serisi ilk olarak tanışacağımız Alman elektrikli otomobil modelleri olacak. Yılın ikinci çeyreğinin hemen başında ID3, ID4 ve ID5 modelleri Türkiye’de (Nisan ayı gibi) satışa sunulacak. Bu modellerin üçü de kendi sınıflarında öncü olan özelliklere sahip. Volkswagen markasının Passat sedan üretimini bitirmesinin ardından elektrikli araçta da sedan atağı olacak.

Bu konuda ID7 adı verilen elektrikli sedan gelecek yılın ikinci çeyreğinin sonlarında (Haziran gibi) Türkiye’de satışa sunulacak. Hem SUV, hem sedan, hem de şehir otomobili konusunda Volkswagen elektrikli otomobil pazarında tüm dengeleri bozacak. Satış rakamları açısından da düşük hedefler yok. Hedef her zaman olduğu gibi elektrikli araçta da liderliğe oynamak. Bunun yanında elektrikli araca sahip olmayı kolaylaştırmak için Volkswagen 25 bin Euro’nun altında fiyatı olan bir elektrikli otomobil de üretecek.

RESMEN OLUYOR! Dacia Spring parasına Citroen, Fiat, Volkswagen elektrikli araç satmak için start verdi!

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Volkswagen Elektrikli Arabalar 2024.

Volkswagen Elektrikli Arabalar 2024

Volkswagen Elektrikli Arabalar 2024.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba