2020 Volkswagen Polo Match Tanıtıldı! Neler Değişti?

2020 Volkswagen Polo, Volkswagen Polo 1.0 litre, Yeni Polo Donanımı, 2020 Polo Donanımı, Volkswagen Polo Yeni Donanım Özellikleri.

Volkswagen Polo Yeni Donanım Özellikleriyle gençleşti. Tasarımda küçük değişimler, teknolojik yenilikler ve küçük hacimli benzinli motoruyla iddialı olabilir. Volkswagen Polo Yeni Donanım Özellikleri.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”13780″ name=”Yeni Renault Megane HB Tanıtıldı! Sedan Ne Zaman Yenilenecek?”]

Volkswagen Polo’ya gençlik aşısı yapıldı. Güçlü rakiplerinin karşısında yenilenmiş özellikleri işe yarayacaktır.

2020 Volkswagen Polo Match özellikleri neler?

2020 Polo Match önemli değişikliklerle geliyor. Tamam Yeni Polo değil ama yine de iddialı. 15 inçlik ‘Seyene’ alaşım jantlar, ön sis farları, arka renkli camlar, ön ve arka park sensörleri standart olarak sunuluyor.

EGR Valfi Temizlenir mi? EGR Valfi Temizliğinde Aman Dikkat!

Apple CarPlay, Android Auto ile Car-Net App Connect ve 8.0 inç Medya bilgi-eğlence sistemi ve bel destekli ön koltuklar da yenilikler arasında.

VAG Grubu Türkiye’de SUV Satış Rakamlarında da Atağa Kalktı!

2020 Volkswagen Polo Match Motor Seçenekleri

2020 Polo’da 1 litrelik benzinli ünite yer alıyor. Bu motorun 80 ve 95 HP güç üreten seçenekleri var. Turbo 1 litre motor ister beş vitesli bir manuel veya yedi vitesli bir DSG şanzımanla satın alınabiliyor. Polo Match Avrupa’da satışa sunuldu. Bakalım Türkiye yollarına ne zaman çıkacak?

Volkswagen Polo Yeni Donanım Özellikleri neler? Yeni Polo denilemez ama hiç fena değil.

Araba Habercisi Dergisi’nin Tüm Sayılarını Nerede Bulurum?

Araba Habercisi Şubat 2020 Sayısı. Araba Habercisi Şubat Sayısında neler var? İddialı otomobil dergisi arıyorsanız doğru yere bakıyorsunuz. Dostlar gönül il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle dergiyi basılı olarak sizlere ulaştırmak istiyor. Ancak bugünün şartlarında şimdilik mümkün değil. Şimdilik dijital yayıncılık üzerinde var olan bir dergiyiz. Kalbimin inancı tam, yakında basılı olarak her yerde oluruz inşallah. Araba Habercisi Dergisini Nerede Okurum?

Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Araba Habercisi’nin bugüne kadar yayınlanan 14 sayısına birden bu kaynaklardan ulaşabilirsiniz.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba