Volkswagen Modellerinde Artık 3 Boyutlu Hologram Ekranlar Kullanılacak!

VAG Grubu 3D ekranlar, VAG Grubu Hologram Göstergeler, Volkswagen 3 Boyutlu Göstergeler, VW Teknolojileri, detayları haberimizde. Volkswagen, yaptığı yatırımlarla araç teknolojilerini artırmaya devam ediyor. Son olarak SeeReal Technologies şirketinin azınlık hissesini satın alan VW, araçlarındaki ekran teknolojilerinde artırılmış gerçeklik kullanımı için önemli bir know-how sahibi oldu. Volkswagen Grubu 3 Boyutlu Göstergeler.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Geliştirilecek olan teknoloji sayesinde yolda potansiyel olarak oluşabilecek tehlikeli durumlar sürücüye 3 boyutlu olarak yansıtılacak. Güvenlik özelliğinin yanı sıra görsel geliştirmeler de oldukça etkileyici. Örneğin telefon görüşmeleri hologramlar gibi görünebilecek ve yolcular önlerindeki ekranlarda 3 boyutlu oyunlar oynayabilecek ve filmler seyredebilecekler.

[irp posts=”7864″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli!”]

Zaten pazarda yavaş yavaş kendine yer bulmaya başlayan 3 boyutlu head-up displayler daha da geliştirilecek. Ayrı bir ekran gibi değil direk ön cama yansıtılan bilgiler sayesinde sürücünün dikkati minimum dağıtılmış olacak. Ayrıca head-up displayde sunulan bilgiler de sınırlandırılmadan anlık olarak değiştirilebilecek.

VW Grubu İnovasyon Başkanı Dr. Axel Heinrich, ‘Artırılmış Gerçeklik (AR) gelecekte mobilite ve etkileşim için en önemli bileşen olacak. Bu yüzden bunu büyüleyici bir şekilde sunan holografi gibi kilit teknolojilere odaklanıyoruz. Bu heyecan verici gelişmeler ve 3 boyutlu teknolojideki know-how, SeeReal tarafından sağlanacaktır’ dedi. SeeReal Technologies CEO’su Bo Kroll ‘Sürücüler ve yolcular için teknolojik gelişmeler, SeeReal holografik ekran teknolojimiz ile önemli bir potansiyeli temsil ediyor. Volkswagen’in araç teknolojisi ve pazar liderliğini SeeReal’in know-how’u ile birleştiren iş birliğimiz sayesinde VW modellerindeki teknoloji her zaman bir adım önde olacaktır’ dedi.

Volkswagen Grubu 3 Boyutlu Göstergeler. Araba Habercisi Dergisi.

2020 Volkswagen Arteon SE Özellikleri Neler? Sanki Yeni Gibi Geliyor!

Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısında Neler Var?

Peugeot 508 100 kilometrede 1.3 litre tüketiyor!

Volkswagen Passat Yarı Otonom Olarak Satışa Sunuldu.

3 Boyutlu Gösterge Panelleri arabaların yeni oyuncağı oluyor.

Citroen C5 Aircross Kompakt SUV sınıfını karıştırdı.

Honda Civic Type R ile Teste Çıktık.

Subaru Forester hibrit seçeneğiyle geliyor.

DS3 Crossback Kalitesi ile oyunu bozacak mı?

Amiral Gemisi Renault Koleos Yenilendi.

Elektrikli Porsche, Tesla’yı tahtından eder mi?

En Çok Satan Arabaları araştırdık.

Teknoloji Dergisi GoToTechno Ekim Sayısı Çıktı!

Teknoloji Dergisi GoToTechno Dergisi kolay anlaşılan diliyle ön plana çıkan bir dergi. Araba Habercisi Dergisi’nin hediyesi olmasının dışında Turkcell Dergilik üzerinden tüm sayıları ücretsiz okuyabilirsiniz.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba