Porsche’nin Ardından Audi ve Volkswagen de Üç Aylık Satış Açıklayacak

Porsche Satış Rakamları 2020, Audi Satış Rakamları 2020, Volkswagen Satış Rakamları 2020, Volkswagen Grubu Satış Rakamları 2020.

Volkswagen Amerika ve Audi Amerika yaptıkları açıklamada ABD’de aylık satış raporlamasını durduracaklarını bunun yerine üç aylık sisteme geçeceklerini söylediler. Ocak ayı satışlarını Şubat’ın başında yayınlamayacaklar, Nisan ayında ilk çeyrek satışlarını rapor edecekler. Volkswagen Grubu Satış Rakamları 2020.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Yeni Audi A6 Allroad Quattro Özellikleri Neler?

ABD Volkswagen satış şefi olan Werner Eichhorn yaptığı açıklamada, ‘ABD otomobil endüstrisi uzun zamandır 30 günlük döngülerle kendisini gördü. Ancak artık anlık bir verinin işimize yarayacağını iddia etmek zor. Üç aylık raporlama sisteminin marka ve pazar performansına ilişkin daha net bir tabla sağlayabileceğine inanıyoruz’ dedi.

İki Alman markası, bu hafta başında ABD içerisinde üç aylık satış raporlarına geçtiğini açıklayan kardeş marka olan Porsche’yi takip ediyor.

ABD Audi yöneticisi olan Daniel Weissland yaptığı açıklamada, ‘Bizler için uzun vadeli stratejik hedefler daha önemli olduğu için işimize şeffaf bir bakış açısı sağlayacak bir hamlenin zamanı geldi. Üç aylık raporlamada kısa vadeye kıyasla tutarlılık seviyemiz artacağı için bayi ortaklarımıza ve müşterilerimize fayda sağlar’ dedi.

ABD’de bulunan yerli otomobil üreticileri, General Motor’un bu stratejiyi açıkladığı Nisan 2018’de aylık satış raporlarını terk etmeye başladı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba