Volkswagen e-Up Satışa Sunuldu! Menzil kaç km?

Volkswagen e-Up, Volkswagen e-Up Yorumları, Volkswagen e-Up Özellikleri, Volkswagen e-Up Fiyatı, Elektrikli Volkswagen Modelleri, Elektrikli Volkswagen eUp Fiyatı.

Volkswagen, ilk tam elektrikli aracı olan e-up’ın tanıtımını 2013 yılında gerçekleştirmişti. 2014 yılında İngiltere’de satışa sunmuştu. O zamandan beri e-up aracının menzili, bir önceki neslinde bulunan 18.7 kWs pilin yerine 32.3 kWs’lik bir pilin eklenmesi ile 130 km’den 255 km’ye kadar arttırıldı. Elektrikli Volkswagen eUp Fiyatı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Yeni Audi A6 Allroad Quattro Özellikleri Neler?

Ayrıca, e-up aracının donanımı diğer modellere göre paralel olarak tasarlanmıştır. Araçta standart olarak sürücü destek sistemi, Lane Assist özellikli çok işlevli kamera, perde hava yastıkları, yardım ve güvenlik teknolojileri bulunmaktadır. Bu özelliklere ek olarak, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı ön cam, yağmur sensörlü silecekler ve ısıtmalı ayarlanabilir kapı aynaları gibi konfor ve rahatlık özellikleri de bulunmaktadır.

Volkswagen Golf 8 çarpışma testinden kaç puan aldı?

Volkswagen elektrikli araç şefi olan Tim O’Donovan yaptığı açıklamada, ‘Popüler şehir otomobilimizin son elektrikli versiyonu için İngiltere’de sınırlı stok bulundurduğumuz için çok mutluyuz. Kanıtlanmış bir elektrikli güç aktarma organı, etkileyici menzil ve konfor bu araç kesinlikle paranızın karşılığını vermeye hazır’ dedi.

Yeni VW e-up İngiltere’de 19.695 Pound’dan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba