Volkswagen ID Next Elektrikli SUV Satışa Sunulmaya Hazır

Volkswagen ID Next Elektrikli SUV.
Volkswagen ID Next Elektrikli SUV.

Volkswagen ID Next Elektrikli SUV, Volkswagen ID4 SUV, Volkswagen ID3 HB, Elektrikli Volkswagen Modelleri, Elektrikli SUV Volkswagen. Volkswagen markası, gelecek yıl 34 yeni model üretmeyi planlıyor. Volkswagen’in ID3 elektrikli kompakt hatchback aracı önümüzdeki yaz Avrupa’da satışa çıkacak. Ondan hemen kısa bir süre sonra ise markanın ilk tam elektrikli SUV aracı olan ID Next satışa çıkacak. ID Next aracının Amerika’da ID4 adıyla satışa sunulması bekleniyor. Volkswagen ID Next Elektrikli SUV.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Skoda Kamiq 2020 Başında Türkiye Yollarına Çıkıyor!

Volkswagen’in rakipleri daha çevreci ve otonom araçlar üzerinde çalışmaktadır. Marka bu yüzden bu yeni teknolojiye fon sağlamak için daha yüksek marjlı olan SUV araçlarının satış payını arttırmıştır.

Volkswagen İşletme Müdürü olan Ralf Brandstaetter yaptığı açıklamada, ‘Volkswagen markası olarak bu yıl pazar payı kazandık. Bu durum da işletmenin karına önemli ölçüde katkı sağladı. Marka Amerika’da satılan SUV modellerin payını %42’ye ve Avrupa’da satılan SUV modellerin payını ise %37’ye çıkardı. 2020 yılına kadar öngördüğümüz 3 milyar Euro’luk maliyet tasarrufundan 2019 yılının sonunda 2.6 milyar Euro gerçekleşti’ dedi.

Alibaba’nın Yatırım Yaptığı AutoX Uzaktan Kumanda Ediliyor!

Sermaye harcamaları ve ar-ge maliyetleri de dahil olmak üzere, marka önümüzdeki 5 yıl içerisinde elektrikli araçlara 11 milyar Euro, hibritleşme ve dijitalleşme için ise 8 milyar Euro daha yatırım yapacak.

Branstaetter son olarak, ‘portföyümüzü Tiguan’dan başlayarak Golf ve Touareg’e kadar hibrit yapacağız’ dedi. Volkswagen, gelecek yıl piyasaya süreceği 34 yeni marka modelin adlarını veya hangi pazarlarda satışa sunulacağını belirtmedi. Şirket, lansmanlarda 12 SUV ve sekiz elektrikli araç veya hibrit araç bulunduğunu söyledi.

Çinli Otomobil Üreticisi Nio Finansal Zorluk Çekiyor!

Volkswagen ID Next Elektrikli SUV.

Volkswagen ID Next Elektrikli SUV.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba