Volkswagen 19 Kasım’da 590 km Menzil sunan Sedan benzeri Modelinin Tanıtımını Yapacak!

Volkswagen ID SPACE VIZZION LA.
Volkswagen ID SPACE VIZZION LA.

Volkswagen elektrikli otomobiller konusunda hızlı gelişme gösteren markalardan biri. Bu doğrultuda Volkswagen ID. SPACE VIZZION adı verilen model 19 Kasım günü Los Angeles Auto Show Fuarı’nda tanıtılacak. Volkswagen ID SPACE VIZZION LA.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Volkswagen elektrikli otomobiller konusunda elini çabuk tutan markalardan biri. Yaşanan emisyon krizinin ardından kabus görmek istemeyen Alman Üretici elektrikli otomobillerini arka arkaya tanıtıyor. Bunlara son olarak eklenecek olansa Volkswagen ID. SPACE VIZZION. Bu otomobil için sedan demem mümkün görünüyor. Son dönemlerde Liftback olarak adlandırılan bir tasarıma benzer olan araç arkasında devasa bir bagaj sunuyor. 2+2 oturma pozisyonuna sahip olan araç iddialı yaşam alanı ile zorlanmadan beğeni kazanacak gibi görünüyor.

SUV modellerin ön plana çıktığı elektrikli araçlar arasına önce ID3 hatchback ile giren Volkswagen, ID. SPACE VIZZION ile sedan modellere gönderme yapan tasarımı ile dikkat çekiyor. Volkswagen ID. SPACE VIZZION menzil konusunda çok iddialı ve dizel motorlara bile kafa tutacak bir değere sahip: 590 kilometre. Volkswagen yöneticileri geleceğe yönelik olarak tasarlanan bu aracın bir hayal ürünü olmadığını belirtiyor. Açıklanan bilgilere göre bu araç 2021 yılında Kuzey Amerika, Avrupa ve Çin pazarlarında farklı farklı versiyonlarla satışa sunulacak.

Audi 2018 Yılına Kadar Çin’in En İyi Premium Markasıydı! 2019 Yılında Liderliği Kaybetti!

Volkswagen ID SPACE VIZZION LA. Araba Habercisi Dergisi.

Yeni Ford Ranger Çok Önemli Vergi Avantajlarıyla Türkiye’da Satışa Sunuldu! MTV Karı Bile İddialı!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba