Audi 2018 Yılına Kadar Çin’in En İyi Premium Markasıydı! 2019 Yılında Liderliği Kaybetti!

Audi Çin Satış Rakamları 2019
Audi Çin Satış Rakamları 2019

Çin araç pazarı tüm firmaların iştahını kabartıyor. Hala tam performansında olmayan Çin pazarında markalar geride kalmamak için sürekli olarak atak yapıyor. 2018 yılına kadar Çin’in en çok satan premium otomobil markası Audi tahtını bu yıl Mercedes Benz’e kaptırdı. Durum böyle olunca Audi, Çin’de 2021 yılına kadar 9 elektrikli otomobil satmak için çalışmalarını hızlandırdı. Audi Çin Satış Rakamları 2019.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Çin pazarı tüm markaların en önemli hedeflerinden biri. Tam kapasite ile satışların başlamadığı Çin’de markalar geride kalmak istemiyor ve sürekli yenilikler yapıyor. Bunun yanında üretim için Çinli ortakları ile fabrikalar açmaya da devam ediyor. Audi markası da bunlardan biri. 2021 yılına kadar Çin pazarına yönelik 9 elektrikli otomobil satışına başlamak bu planların odak noktasında yer alıyor.

Çin Otomotiv pazarında ilk dokuz ayda Audi satışları % 1.7 artarak 491 bin 040 seviyesine yükselirken, Mercedes Benz satışlarını % 5 artırarak, 525 bin 890 seviyesine yükseldi. 2018 yılına kadar Çin’in en iyi premium markası olan Audi böylelikle tahtını Mercedes Benz’e kaptırmış oldu.

Bunun yanında Çin pazarı için üretilecek olan Audi e-Tron ile ilgili gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. E-tronun yerel üretimi önümüzdeki yıl Çin FAW Grubu ve VW Grubu arasındaki ortak girişim olan FAW-Volkswagen’in Changchun fabrikasında başlayacak.

Peugeot Partner Ergenliğe Girdi Boy Attı! Yeni Partner Daha Uzun Versiyonuyla Tanıtıldı!

Audi Çin Satış Rakamları 2019. Araba Habercisi Dergisi.

Honda Kasım Ayına Özel Olarak İddialı Modeli Civic Sedan için Yüzde 0.49 Faiz dedi!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba