Elektrikli Volkswagen Passat alırım diye düşünenlere çok kötü bir haberim var! Gelmeden hayal oldu!

Volkswagen ID7 Fiyat Listesi 2024
Volkswagen ID7 Fiyat Listesi 2024

Elektrikli Volkswagen Passat alırım diye düşünenler için çok kötü bir haberim var! Gelmeden hayal oldu! Volkswagen ID7 Fiyat Listesi 2024.

İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞLARI NEDEN DURDU?

Volkswagen yönetimi ID7 yani elektrikli Passat denen modelin fiyatını açıkladı. Gelmeden hayal oldu! VW ID.7 lansmanının 2024 yılında Türkiye’de yapılması planlanıyor. Elektrikli araçlarını Türkiye’ye getirme konusunda harekete geçmeyen Volkswagen Türkiye bu kararla yine şaşırtmamış oldu. 2024 yılıyla ilgili bir tarihte bulunmuyor. Yani ne zaman bilinmiyor!

ID.7, tamamen yeni, yüksek verimli güç-aktarma nesline sahip ilk MEB modeli. 210 kW/286 PS ile Volkswagen ID ürün gamı içindeki en güçlü ve en yüksek torklu elektrikli tahrik motoruna sahip model. Bu güç seçeneği, batarya boyutundan bağımsız olarak ID.7’de kullanıma sunuluyor. APP550 olarak anılan güç ünitesi, Kassel’de (Almanya) Volkswagen Group Components ile birlikte geliştirildi ve burada üretiliyor. Yeni elektrikli güç-aktarma sistemi, her şeyden önce enerji tüketimi açısından optimize edilmiş. Batarya boyutlarına bağlı olarak 620 kilometreye kadar WLTP menzili ve 200 kW’a kadar şarj kapasitesi öngörülüyor. Böylece ID.7, uzun mesafe kullanımı açısından da uygun bir model olarak öne çıkıyor.

Volkswagen ID7 modeli Avrupa pazarları için ön siparişlere açıldı. 621 kilometreye kadar menzil sunan Pro paketle ön siparişe çıkan aracın fiyatı 56,995 Euro olarak açıklandı. İyi bari 57 bin Euro değil. 210 kW gücündeki motor ve diğer verilerle birlikte Türkiye’de yüzde 60 ÖTV diliminde yer alacak. Yani bu fiyatla bugün gelse fiyatı 3 milyon TL seviyelerinde olacak.

0 km satışında rekorlar kırılırken Honda’nın satışları düşüyor! Sevdiğim markada işler yolunda gitmiyor!

Araba Habercisi Yaz 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 53. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 53. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 53. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Volkswagen ID7 Fiyat Listesi 2024.

Volkswagen ID7 Fiyat Listesi 2024

Volkswagen ID7 Fiyat Listesi 2024.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba