Yeni Volkswagen Passat tanıtıldı! Bu arabayı görenler ah be bunun sedanı olsaydı diye düşünür mü?

Yeni Volkswagen Passat Tanıtıldı 2023
Yeni Volkswagen Passat Tanıtıldı 2023

Yeni Volkswagen Passat tanıtıldı! Bu arabayı görenler ah be bunun sedanı olsa diye düşünür mü? Yeni Volkswagen Passat Tanıtıldı 2023.

İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞLARI NEDEN DURDU?

Yeni Volkswagen Passat yazması bile güzel. Ancak bu bildiğimiz sedan değil. Volkswagen yönetimi Passat’ın sedanını artık üretmiyor ve bu model yoluna sadece SW gövde tipiyle devam ediyor. Bu aracı gördükten sonra bunun sedanı olsa ne olurdu diye düşünmeden edemedim. Ben çok isterdim. Ama ah be Volkswagen. Yanlış kararlar.

Volkswagen, dünya prömiyerinde tamamen yeni geliştirilen Passat’ın ilk fotoğraflarını gösterdi. Yeni Passat, 2024 yılının ilk çeyreğinde çok yönlü bir Variant olarak piyasaya sürülecek. Aracın ilk tanıtımıysa gelecek hafta düzenlenecek olan Münih’teki IAA Mobility’de yapılacak.

Güçlü tasarım, güçlü özellikler anlayışıyla tanıtılan Yeni Volkswagen Passat SW en büyük etkiyi hibrit seçeneğiyle yapıyor. Şarj edilebilir hibrit seçeneği açıklanan ilk bilgilere göre aracı yüzde 100 elektrikli olarak 100 kilometre götürüyor. Bu acayip bir veri. Şarj edecek bir yeriniz varsa günlük ihtiyacın bile fazlasını sadece elektrikle karşılıyor. Bunun yanında ilk kez 50 kW’a kadar şarj kapasitesiyle DC hızlı şarja olanak tanıyor. Araç ayrıca 272 PS ya da 204 PS güç üreten seçeneklerle satın alınabilecek.

Ticaret Bakanlığı fiyatları şişiren insanları aldatan ilanların fişini çekti! Her yanlış için 100 bin TL ceza!

Araba Habercisi Eylül 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi aşağıdaki bağlantılardan görebileceğiniz gibi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Yeni Volkswagen Passat Tanıtıldı 2023.

Yeni Volkswagen Passat Tanıtıldı 2023

Yeni Volkswagen Passat Tanıtıldı 2023.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba