Araç kiralamada yeni dönem! WindyCar “wheego WindyCar” işbirliğiyle yeni bir döneme adım atıyor!

wheego WindyCar araba kiralama.
wheego WindyCar araba kiralama.

Araç kiralamada yeni dönem! WindyCar, “wheego WindyCar” işbirliğiyle yeni bir döneme adım atıyor! wheego WindyCar araba kiralama.

INSTAGRAM HESABIM

İstanbul ve İzmir’de Hyundai bayilikleri ile İstanbul’da Opel bayiliklerini başarı ile yürütmekte olan Hunko Otomotiv’in şemsiyesi altında 2014 yılından bu yana araç kiralama faaliyeti gösteren WindyCar Rental ile Almanya’nın araç kiralama ve teknoloji devi wheego güçlerini birleştirdi. Her geçen yıl istikrarlı bir şekilde büyüyen ve Türkiye’nin lider ulusal kiralama şirketleri arasına girmeyi başaran WindyCar, “wheego WindyCar” işbirliğiyle yeni bir döneme adım atıyor.

“wheego WindyCar” işbirliğinin açıklandığı basın toplantısına konuşma yapan Hunko Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koyuncu, bu birliktelikten büyük heyecan duyduklarını dile getirerek, “WindyCar olarak 8 yıldan bu yana sektörde sağlam adımlarla büyümeye devam ediyoruz. Bugün Alman devi wheego ile yaptığımız iş birliği ise Türkiye’deki araç kiralama parkımızın büyümesini ve kentsel mobilite hizmetlerimizin genişlemesini sağlayacak.

WindyCar markamızın, wheego ile bir araya gelmesini sağlayan en büyük etken müşteri odaklı olmalarıydı. Ortaklığımızla birlikte Türkiye’den Avrupa’ya gidecek müşterilerimizin markamızla Avrupa’da araç kiralama imkanları olacak. Avrupa’dan Türkiye’ye gelenler de aynı üyelikle online rezervasyon yapma imkanı bulacaklar. Biz marka olarak Türk misafirperverliğini görev edinmiştik ve dünyanın her yerinden gelen müşterilerimize misafir gibi davranmıştık. Bu işbirliğiyle bunu daha da geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yeni Peugeot 308 modelinin Türkiye fiyat listesi açıklandı! 308’in nelerini sevdim? Nelerini sevmedim?

Araba Habercisi Eylül Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 43. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 43. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

wheego WindyCar araba kiralama.

wheego WindyCar araba kiralama.

wheego WindyCar araba kiralama.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba