YOK ARTIK XIAOMI! XIAOMI SU7 elektrikli otomobil modelinin nefes kesici teknik özellikleri açıklandı!

XIAOMI SU7 Ne Zaman Satılacak
XIAOMI SU7 Ne Zaman Satılacak

YOK ARTIK XIAOMI! XIAOMI SU7 elektrikli otomobilin nefes kesici teknik özellikleri açıklandı! XIAOMI SU7 Ne Zaman Satılacak?

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

XIAOMI SU7 elektrikli otomobil modelinin özelliklerini yazarken bile heyecan duymamak imkansız. Kısmet olur onu kullanırsam yaşayacağım heyecanı hayal bile edemiyorum. Neyse, bu hevesleri bir kenara bırakayım. Akıllı telefon üreticisi Xiaomi elektrikli otomobil pazarına çok hızlı bir giriş yaptı. XIAOMI SU7 modelinin teknik özelliklerinin açıklanmasıyla birlikte karşımıza nelerin çıkacağını hepimiz net bir şekilde anlamış olduk. Sözü fazla uzatmadan bu aracın teknik özelliklerine geçiyorum.

Daha uygun fiyatlı bir seçenek olacak olan arkadan itişli Xiaomi SU7 modeli 299 PS güç, 400 Nm tork üretiyor. Son hızı 210 km/s olarak açıklanan bu aracın 0-100 km/s hızlanması için 5,28 saniyenin yeterli olduğu belirtiliyor. Xiaomi markasının otomobil piyasasına girdiği anda en çok takdir ettiğim yanıysa bir arabanın gidebildiği kadar durması gerektiğine de dikkat çekmeleri oldu. Xiaomi SU7 modelinin teknik özellikleri açıklanırken fren performansına da yer verildi. Açıklanan bilgilere göre 100 / 0 km/s fren mesafesi 35,5 metre. Bu aracın sunduğu toplam menzilse 668 km.

İşin en güzel yanına geldik. Xiaomi SU7 modelinin çift motorlu, dört tekerlekten çekişli versiyonu elektrikli arabalar içinde inanılmaz diyebileceğim veriler sunuyor. 673 PS güç, 838 Nm tork üreten bu versiyonun son hızı 265 km/s. 0-100 km/s hızlanmasını 2,78 saniyede gerçekleştiren aracın 100 / 0 km/s fren mesafesiyse 33,3 metre. Son olarak Xiaomi SU7’nin bu versiyonu 800 kilometre menzil sunabiliyor. Bu elektrikli otomobil modelinde kullanılan bataryalara uygulanan soğuk, sıcak ve darbe testleriyse inanılmaz. Her şarttan başarıyla çıkan bir batarya paketine sahip.

2024 yılının ilk yarısında üretime başlayacak olan bu modelin aynı dönemde satışa sunulması planlanıyor. Fiyat tahminleri 30 bin dolar başlangıç olarak yapılıyor.

GEELY ZEEKR 007 TANITILDI! Elektrikli araçlarda Geely bilinen her şeyi değiştirmek için yola çıktı!

Araba Habercisi KIŞ 2023 2024 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin KIŞ 2023 2024 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 56. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 56. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz. 

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. 

Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 56. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

XIAOMI SU7 Ne Zaman Satılacak?

XIAOMI SU7 Ne Zaman Satılacak

XIAOMI SU7 Ne Zaman Satılacak?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba