GEELY ZEEKR 007 TANITILDI! Elektrikli araçlarda Geely bilinen her şeyi değiştirmek için yola çıktı!

Geely Zeekr 007 2024 EV.
Geely Zeekr 007 2024 EV.

GEELY ZEEKR 007 TANITILDI! Elektrikli araçlarda Geely bilinen her şeyi değiştirmek için yola çıktı! Geely Zeekr 007 2024 EV.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Geely markasını aslında hepimiz tanıyoruz. Daha önce Türkiye pazarına gelmişlerdi. Ancak sonrasında tıpkı Chery markasında olduğunu gibi Türkiye pazarından çıkmışlardı. Aslında bugünlerde Geely markasını Türkiye’de görmeye devam ediyoruz. Çünkü bu dev otomotiv şirketi aynı zamanda Volvo’nun da sahibi. Yani Türkiye pazarını çok iyi biliyorlar. Geely’nin alt markalarından biri olan elektrikli otomobil üreticisi Zeekr ise yeni modelleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak Zeekr 007 isimli elektrikli otomobil modeli tanıtıldı. Bu modelin en önemli özelliği ne tasarımı ne de yaşam alanı gibi detayları. Onun en önemli özelliği bataryası. Neden mi? Anlatayım.

Elektrikli otomobillerde acayip şeyler oluyor. Artık burası kesin ve tüm dünya değişim yılı olarak 2024’ü işaret ediyor. Çin’in en büyük üreticilerinden Geely bu yolda modellerini ortaya çıkarmaya başladı. Zeekr 007’nin en çok dikkat çeken özelliği 15 dakika şarjla 610 km menzil sunabilecek kabiliyete sahip olması. Toplam 870 km menzil sunan 100 kWh bataryasıyla Zeekr 007, 15 dakikada 610 km menzil sunabilen çok başarılı bir elektrikli araç olmuş durumda. Bunları okuduktan sonra acayip bir fiyatı vardır, buna ulaşamayız dediğinizi duyar gibi oluyorum. Yok, öyle değil. Geely Zeekr 007 Çin’de 1 Ocak tarihinden itibaren teslimatlara başlıyor ve 29 bin dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor. Evet, Geely markası Türkiye’ye gelecek. Ancak tam tarih belli değil.

BUGÜN GELSE 850 BİN TL OLACAK! Elektrikli Yeni Citroen C3 Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak?

Araba Habercisi KIŞ 2023 2024 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin KIŞ 2023 2024 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 56. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 56. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz. 

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. 

Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 56. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Geely Zeekr 007 2024 EV.

Geely Zeekr 007 2024 EV.

Geely Zeekr 007 2024 EV.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba