Yeni 2020 Fiat Punto Tasarımı Böyle Olur mu?

Yeni 2020 Fiat Punto Yorumları.
Yeni 2020 Fiat Punto Yorumları.

Fiat Punto, 2020 Punto, Yeni Punto. Yeni Fiat Punto Tasarımı, 2020 Fiat Punto Yorumları, Yeni Punto Özellikleri, Fiat Punto Yenilikleri, Punto Yorumlar detayları haberimizde. 2020 Fiat Punto Böyle Görünecek İddiaları Hızlanmaya Başladı! Doğruysa İş Yapar! Bu çizimler doğru çıkar mı bilemem ama PSA Grubu ile yaşanan birleşme sonrasında tıpkı Yeni Peugeot 208 ve Yeni Opel Corsa gibi iddialı olacaktır. Yeni 2020 Fiat Punto Yorumları.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Küçük HB sınıfında bizleri inanılmaz bir rekabet bekliyor. Bu açıdan çok şanslı bir döneme giriyoruz. Yepyeni arabalar arka arkaya Türkiye pazarında satışa sunulmaya başlayacak. Fiyatları açısından daha popüler olmasını beklediğim bu sınıfta Fiat markası da boş durmuyor gibi görünüyor. Yeni Fiat Punto olduğu iddia edilen fotoğraflar ortalıkta dolaşıyor. PSA Grubu ile yaşanan evliliğin ardından bu fotoğraflar doğru çıkar mı bilemem ama iddialı bir Punto gelecektir. Yeni Peugeot 208 ve Yeni Opel Corsa’nın iddialı özelliklerini Yeni Fiat Punto’da sonuna kadar kullanacaktır.

116 Yıllık Rolls Royce Tarihinde Görülmemiş Olay!

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

2020 Yeni Fiat Punto Yorumları.

Fiat Punto hepimizin bildiği gibi İtalyan marka için kritik bir öneme sahip. İşlerin kötü gittiği bir dönemde ortaya çıkan bu model markayı adeta ipten almış ve başarılı satış rakamlarına ulaşmıştı. Avrupa pazarlarında Tipo ismiyle önemli işler yapan Fiat bu kez yine Punto modeliyle iddialı olacak gibi görünüyor.

Yeni Fiat Punto’nun tasarımı bu şekilde olacak şeklinde iddialar web sayfalarında dolaşıp duruyor. Bunların bir çoğu geçtiğimiz zamanlarda yeni model tasarımlarını bilen yerler olduğu için Yeni Fiat Punto’nun bu şekilde görüneceğini düşünüyorum.

94.900 TL’ye Renault Clio Sahibi Olmak İçin Son Fırsat!

2020 Fiat Punto’nun tasarım detaylarına baktığım zaman rakip modellerinin neredeyse tamamında olduğu gibi ışık oyunlarının ön planda olduğunu görüyorum. İddialı far ve stop lambaları tasarımıyla otomobilin dizaynına çarpıcı detaylar eklenmiş. Coupe formlu çizgilere  sahip olması da bu sınıfın sevdiği detaylar arasında. Bu kadar büyük jant ölçüsü olacağını düşünmüyorum ama her haliyle iyi görünecek gibi duruyor. Bakalım zaman bize neyi gösterecek bilmiyorum ama araç böyle gelirse rakiplerini çok ama çok zorlar. Elbette herkesin merak ettiği gibi Yeni Fiat Punto’nun da elektrikli bir versiyonu olacak.

Araba Habercisi Dergisi.

Dacia’dan Ocak Ayında Sıfır Faiz ve Cazip Fiyatlar Açıklandı!

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba