Yeni Volkswagen Amarok modelinin 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda Türkiye’de satılması planlanıyor!

Yeni Amarok Ne Zaman Gelecek?
Yeni Amarok Ne Zaman Gelecek?

Yeni Volkswagen Amarok modelinin 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda Türkiye’de satılması planlanıyor! Yeni Amarok Ne Zaman Gelecek?

Instagram Hesabım

Volkswagen Ticari Araç, yeni nesil pick-up modeli Amarok’u tanıttı. Yıl sonunda Güney Afrika, 2023 yılının ilk çeyreğinin sonunda ise Türkiye ve Avrupa pazarına sunulması planlanıyor.

20’nin üzerinde yeni sürüş destek sistemi, verimli ve yüksek torklu motorları, dört tekerlekten çekiş teknolojisi ve Volkswagen tasarım DNA’sı olmak üzere gelişmiş özellikleriyle Yeni Amarok, pazardaki çok yönlü ve dengeli pick-up modellerinden biri olarak öne çıkacak deniyor.

Dünya genelinde 830 binden fazla, Türkiye’de ise bugüne kadar yaklaşık 24 bin adet Amarok satışı gerçekleştiren Volkswagen Ticari Araç bunu yeni araçla artırmayı planlıyor.

Geniş bir model gamına sahip olan Yeni Amarok’ta; ‘Life’ ve ‘Style’ dışında ‘PanAmericana’ (off-road tasarımı) ve ‘Aventura’ (özel tasarım) versiyonları sunuluyor. Belirgin Volkswagen DNA’sına sahip yatay ve dik motor kaputu Yeni Amarok’un heybetli görünüme katkı sağlıyor.

Yeni Opel Astra Türkiye’de kaç paraya satılır? Türkiye satışı ne zaman başlıyor? Tüm Almanya fiyatları!

5.350 milimetre ile Yeni Amarok, ilk neslinden yaklaşık 10 cm daha uzun. Yeni Amarok’ta aks mesafesi 17 cm artarak 3.270 mm’ye çıkmış durumda. Artan aks mesafesi özellikle ikinci koltuk sırasında daha fazla alan sağlıyor. Değişen gövde orantıları araca daha keskin bir görünüm sağlarken aynı zamanda daha iyi yaklaşma açıları sunarak aracın arazi becerilerini iyileştiriyor. Birçok pazarda standart olarak dört tekerlekten çekişle sunulacak olan Yeni Amarok’un arazi yetenekleri ve önceden 50 cm olan su geçiş derinliği 80 cm olarak geliştirildi.

Dijital göstergeleri ile iç mekan, Volkswagen Ticari Araç tasarım ekibi tarafından özenle tasarlanmış. Ekran boyutları versiyona bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Araçta standart olarak sunulan 8 inçlik dijital gösterge Style ve üzeri versiyonlarda 12 inç olarak sunuluyor. Bilgi ve eğlence sistemi için ise tablet formatında 10 inç dokunmatik ekran bulunurken, bu ekran Style ve üzeri versiyonlarda ise 12 inç olarak sunuluyor. İç mekanda kullanımı kolay, dijital işlevselliği yüksek ve ergonomik olarak yapılandırılmış düğmeler bulunuyor. Versiyona bağlı olarak araç içerisinde bulunan alüminyum detaylar kalite algısını yukarıya taşıyor.

Yenilenen Toyota Corolla Sedan Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? Hibriti çok iddialı geliyor!

Türkiye pazarına sunulacak tüm Amarok versiyonlarında, 10 vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi (4MOTION) standart olarak bulunuyor.

Yeni Amarok ile dört adet turbo dizel (TDI) ve bir adet turbo benzinli (TSI) motor sunuluyor. Motorların her biri yüksek verimlilik seviyesi ve yüksek tork üretimi ile dikkat çekiyor. Yeni Amarok 2.0 litre TDI 209 PS (154 kW) ve 3.0 litre V6 TDI 250 PS (184 kW) motor seçenekleriyle Türkiye pazarına sunulacak.

20’nin üzerinde yeni sürüş destek sistemi, sürüşü daha da kolaylaştırıyor. Altı adede kadar sürüş modu kaygan yüzeylerde veya zorlu arazi koşullarında sürücüyü destekliyor. Yeni Amarok’un kullanımı, bir dizi sürüş destek sistemiyle daha da kolaylaşıyor. ACC+ Adaptif Hız Sabitleme (kamera taramaları ile otomatik hız kontrolüne yol işaretlerini ekliyor) ve ‘IQ.LIGHT – LED Matrix Far da dahil olmak üzere 20’nin üzerinde yeni sürüş destek sistemi, Volkswagen Amarok’u dünya pazarlarındaki diğer pick-up modellere kıyasla daha kolay sürülmesini sağlıyor.

Peugeot 308 Ne Zaman Satılacak? Yeni Peugeot 308’in Türkiye’de kaç para olmasını bekliyorum?

Araba Habercisi Yaz Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum? Yeni Amarok Ne Zaman Gelecek

Araba Habercisi Dergisi’nin Yaz 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 42. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 42. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yeni Amarok Ne Zaman Gelecek?

Yeni Amarok Ne Zaman Gelecek

Yeni Amarok Ne Zaman Gelecek

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba