Yeni Audi A6 Allroad 0-100 km/s hızlanması 6.7 saniye! Yerden 45 mm Yükselebiliyor!

Yeni Audi A6 Allroad Yorumları.
Yeni Audi A6 Allroad Yorumları.

Yeni Audi A6 Allroad Yorumları, 2020 Audi A6 Allroad Yorumları, Yeni Audi A6 Allroad, 2020 Audi A6 Allroad, 2020 Audi A6.

Tork bakımından zengin TDI motoru, quattro dört tekerlekten çekiş sistemi, adaptif süspansiyonu ve arttırılan yerden yüksekliği sayesinde diğer nesillerine üstünlük sağlayan yeni Audi A6 Allroad, süper yumuşak hibrit aktarma organları ve MMI dokunmatik sistemli yeni tamamen dijital kokpit sayesinde yönetici sınıfına en iyi hizmeti sunma konusunda çok iddialı. Yeni Audi A6 Allroad Yorumları.

Instagram Hesabım

Yeni A6 Allroad Quattro gövdesi, A6 Avant modeline göre 45 mm daha yüksektedir. Aracın standart sürüş yüksekliği 139 mm’dir. Böylece arazi koşullarına çok rahat uyum sağlıyor. A6 Allroad Quattro ayrıca çekici aracı olarak da kullanılabilir. 2.5 tona kadar ağırlık çekebilme kapasitesine sahiptir. Standart olarak bulunan adaptif süspansiyon sistemi A6 Allroad Quattro’nun arazi özelliklerini geliştirmek için özel olarak tasarlanmıştır.

Araç otomatik ve konfor modlarında standart sürüş yüksekliği olan 139 mm ile yola çıkar ve araç sürüş hızına göre yüksekliği ayarlar. Araçta en yüksek sürüş yüksekliği seçilirse 35 km/s hıza kadar gövde 45 mm yükseltilir. Bu hız aşıldığında ise gövde otomatik olarak aşağı indirilir. 120 km/s hız sınırı aşıldığında ise aracın gövdesi otomatik olarak 15 mm aşağı indirilir. Eğer offroad modunu seçerseniz araç 80 km/s hız sınırına kadar standart sürüş yüksekliğinden 30 mm daha yüksekte bulunur. Dikkat çekici dikey alüminyum ızgaralara ve özel gövde eklerine sahip olan yeni A6 Allroad Avant’ın özelliklerini bize hatırlatarak ortaya çok daha iyi bir performans koyar. Bu araç Audi’nin hafif hibrit teknolojisine sahiptir. Bu da sürücüye daha yumuşak ve pürüzsüz bir sürüş deneyimi yaşatır. Aynı zamanda yakıt tüketimini de 100 km’de 0.4 litreye kadar azaltabilir.

Audi A6 Allroad 0-100 km/s hızlanması sadece 6.7 saniye!

Güçlü V6 TDI dizel motora sahip olan araç 231 beygir ve 500 Nm tork gücüne sahiptir. 0-100 km/s hızlanmasını 6.7 gibi mükemmel bir süreyle tamamlayan aracın maksimum hızı elektronik olarak 250 km/s ile sınırlandırılmıştır. 2.93 metrelik dingil mesafesi, geniş koltuk ve diz mesafeleriyle birlikte araç bizlere çok cömert alan sağlıyor. A6 Avant aracı gibi arka koltuklar katlanmamışken 565 litre bagaj kapasitesine sahip olan araç arka koltuklar katlandığı zaman 1.680 litreye kadar bagaj kapasitesi sunar.

2020 A6 Allroad Quattro, A6 ve A7 araçlarında bulunan tüm bilgi-eğlence sistemi özelliklerine sahiptir. Araçta bilgi-eğlence sisteminin kontrol edilmesi için 10.1 inçlik bir dokunmatik ekran bulunur. Onun hemen altında ise klimayı, konfor işlemlerini ve metin girişini kontrol etmek için 8.6 inçlik bir ekran bulunur. Araçta ayrıca 12.3 inçlik ekranı ile sanal kokpit bulunur. Bu sanal kokpitin kontrolü ise direksiyon üzerindeki çok işlevli düğmeler ile kontrol edilir.

Kompakt HB Karşılaştırmasında Kazanan Hangisi Oldu?

Yeni Audi A6 Allroad Yorumları.

Yeni Audi A6 Allroad Yorumları

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba