Yeni Audi S8 571 Beygir Güç ve 800 Nm Torkuyla Takım Elbiseli bir Sporcu!

Yeni Audi S8 2020 Tanıtıldı
Yeni Audi S8 2020 Tanıtıldı

2020 Audi S8 Teknik Özellikleri, Yeni S8 Yorumları, Audi S8 Çıktı, detayları haberde. Her ne kadar arka koltuktaki konforuyla patron arabası olarak bilinse de genç (yaştan bağımsız gençlik) ve heyecanı yüksek patronlar için Audi S8 tanıtıldı. Adaptif havalı süspansiyonu, başarılı quattro çekiş sistemi, 571 beygir güç ve 800 Nm torkuyla Audi S8 takım elbiseli bir sporcu. Yeni Audi S8 2020 Tanıtıldı.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

V8 motoru hibrit teknolojisiyle birleştiren Audi mühendisleri, 571 beygir güç, 800 Nm torku çift turboşarjla sunuyor. Sakin kullanımda kütüphane sessizliğinde olan Audi S8, sportif kullanımda V8 motor sesiyle büyülemeyi başarıyor.

[irp posts=”7282″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Standart olarak sunulan bir diğer özellik olarak Audi’nin sürüş modlarını sunduğu Drive Select sistemi olarak öne çıkıyor. Comfort plus ve Dinamik modları arasında 5 farklı sürüş modu tercih edilebiliyor. Comfort Plus modunda yolculara etkiyen yanal ivmeyi azaltmak için Audi S8 virajlarda gövdesini 3 dereceye kadar döndürerek konfor seviyesini artırıyor. Dinamik modda ise Audi S8 oldukça gergin bir hale bürünüyor. Gaz pedalı ve direksiyon tepkileri keskinleşen S8, istenen her hızda her viraja girilebilecek hissi veriyor. Yüksek performansın vazgeçilmezi olarak da Audi S8’de seramik frenler kullanılıyor.

Yenilenen tasarımıyla oldukça beğenilen Audi A8, S serisine özel tasarımıyla da göze çarpıyor. S8’e özel tampon tasarımı, yan aynalar ve ikiz egzoz çıkışlarıyla sportifliğini mütevazı ama çok şık olarak sergiliyor. Audi A8 modelinde hem sınıfının hem de otomobil endüstrisinin teknolojisinin geldiği en üst seviyeyi sunmayı başarmıştı. Audi S8’de tüm bu özellikler olmakla beraber sportif sürüşe yönelik detaylar da bulunuyor.

Audi’nin S ve RS serileri hep heyecan uyandırıyor. 4 kapılı süper otomobil kavramını rakipleri Mercedes AMG ile BMW ise M serisi ile sergiliyor. Ancak Audi’nin her zaman yeri farklı oluyor. Geriye de tek bir söz kalıyor; ‘Vay canına yandığım’ 🙂

Yeni Audi S8 2020 Tanıtıldı, Araba Habercisi Dergisi.

Lotus’un 2.000 Beygirlik Modeli Evija 2.1 Milyon Dolara (13 Milyon TL) Satılacak! Sar bir tane 😉

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba