RESMEN OLUYOR! Dacia Spring parasına Citroen, Fiat, Volkswagen elektrikli araç satmak için start verdi!

Yeni Citroen C3 Elektrikli Ekim 2023
Yeni Citroen C3 Elektrikli Ekim 2023

RESMEN OLUYOR! Dacia Spring parasına Citroen, Fiat, Volkswagen elektrikli araç satmak için start verdi! Yeni Citroen C3 Elektrikli Ekim 2023.

ENGELLİ RAPORLU LİMİT KAÇ PARA OLACAK?

Resmen oluyor. Avrupalı üreticiler elektrikli araçlarda Çinli markalarla rekabet için resmen start verdi. Hep derim, rekabet güzel şey.

Volkswagen Grubu daha önce 25 bin Euro’nun altında fiyatı olan elektrikli araçlar satacaklarını açıklamıştı. Stellantis buna benzer bir duyuru yapan otomotiv grupları arasında yer alıyordu. Bu yolda en önemli adımlardan biri yeni Citroen C3 modelinin gösterilmesiyle birlikte atıldı. Stellantis Grubu’nda bunun devamında Yeni Fiat Panda Elektrikli modeli tanıtılacak. Bu modelle ilgili bildiklerinizi unutun, Fiat’ın en önemli modellerinden biri geliyor. Elektrikli Yeni Citroen C3 modelinin satış fiyatının 23.300 Euro olacağı açıklandı. Avrupa’da 2024 yılının başında satışa sunulacak. Bu modelin Türkiye satış tarihiyse çok geç kalınmış bir tarih olan 2024 yılının son ayları olacak. Neden böyle, anlamak çok güç.

Fiyat konusuna dönecek olursam 23.300 Euro fiyat etiketine sahip olacak olan Elektrikli Citroen C3 bugün Türkiye’de satışa sunulsa 850-900 bin TL gibi bir fiyat etiketine sahip olacak. Gelecek yıl sonunda kaç para olacağını tahmin etmek güç ama Dacia Spring modeliyle aynı fiyatta olacak.

Yeni Citroen C3 Elektrikli 320 km’ye kadar WLTP sürüş menzili sunabilen 44 kWsa batarya paketi ve sadece 26 dakikada yüzde 20’den yüzde 80’e şarj performansı sunuyor. 100 kW DC hızlı şarj özelliğiyle yeni Citroen e-C3, elektrikli araç kullanımını kolaylaştırıyor. Yeni model, kapsamlı donanımları ve akıllı çözümleriyle yeni C-ZEN LOUNGE ile yenilikçi bir yaklaşım ortaya koyuyor.

320 km menzilli e-C3 modelini Türkiye’de 2024’ün son çeyreğinden itibaren, rekabetçi fiyatlardan sunmayı planlayan Türkiye yönetimi, tamamen elektrikli ulaşımı herkes için erişilebilir kılacak. Elektrikli C3’e ek olarak, Yeni C3’ün 1.2 PureTech 100 HP 6 ileri manuel ve 1.2 PureTech 100 HP eDCT6 MHEV versiyonlarının da eş zamanlı olarak Türkiye’de satış sunulması planlanıyor.

En ucuz Chery Tiggo geliyor! SUV sınıfında Çinli marka Chery bu modelle birlikte liderliğe oynayacak!

Araba Habercisi Eylül – Ekim 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül – Ekim 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Yeni Citroen C3 Elektrikli Ekim 2023.

Yeni Citroen C3 Elektrikli Ekim 2023

Yeni Citroen C3 Elektrikli Ekim 2023.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba