YENİ CITROEN C3 SADECE ELEKTRİKLİ BİR ARAÇ DEĞİL! İşte tüm seçenekleriyle uygun fiyatlı yeni C3!

Yeni Citroen C3 Ne Zaman Satılacak?
Yeni Citroen C3 Ne Zaman Satılacak?

YENİ CITROEN C3 SADECE ELEKTRİKLİ BİR ARABA DEĞİL! İşte tüm seçenekleriyle uygun fiyatlı yeni C3! Yeni Citroen C3 Ne Zaman Satılacak?

GEELY EN SONUNDA GELDİ! Gümbür gümbür geliyorlar!

Bu aracın sadece elektrikli olarak satılacağını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. İşte yeni Citroen C3 modelinin motor seçenekleri: Yeni Citroen C3 Elektrikli 320 km’ye kadar WLTP sürüş menzili sunabilen 44 kWsa batarya paketi ve sadece 26 dakikada yüzde 20’den yüzde 80’e şarj performansı sunuyor. 100 kW DC hızlı şarj özelliğiyle yeni Citroen e-C3, elektrikli araç kullanımını kolaylaştırıyor. Yeni model, kapsamlı donanımları ve akıllı çözümleriyle yeni C-ZEN LOUNGE ile yenilikçi bir yaklaşım ortaya koyuyor. 320 km menzilli e-C3 modelini Türkiye’de 2024’ün ikinci yarısından itibaren, rekabetçi fiyatlardan sunmayı planlayan Türkiye yönetimi, tamamen elektrikli ulaşımı herkes için erişilebilir kılacak. Elektrikli C3’e ek olarak, Yeni C3’ün 1.2 PureTech 100 HP 6 ileri manuel ve 1.2 PureTech 100 HP eDCT6 MHEV versiyonlarının da eş zamanlı olarak Türkiye’de satışa sunulacak. Citroen Türkiye tam satış adetlerini açıklamamış olmasa bile bu aracın yarısını elektrikli yarısını da benzin motorlu satmayı planlıyor.

Volkswagen Grubu daha önce 25 bin Euro’nun altında fiyatı olan elektrikli araçlar satacaklarını açıklamıştı. Stellantis buna benzer bir duyuru yapan otomotiv grupları arasında yer alıyordu. Renault ise bu yönde arabalarını geliştirdi ve 2024 yılında satışa sunmaya başlayacak. Bu yolda en önemli adımlardan biri yeni Citroen C3 modelinin gösterilmesiyle birlikte atıldı. Stellantis Grubu’nda bunun devamında Yeni Fiat Panda Elektrikli modeli tanıtılacak. Bu modelle ilgili bildiklerinizi unutun, Fiat’ın en önemli modellerinden biri geliyor. Elektrikli Yeni Citroen C3 modelinin satış fiyatının 23.300 Euro olacağı açıklandı. Baz versiyon seceneği de bulunacak ve bu araç 19 bin Euro gibi bir etiketle satışa sunulacak. Araç Avrupa’da 2024 Mayıs ayından itibaren satışa sunulacak. Bu modelin Türkiye satış tarihiyse 2024 ikinci yarısı olacak. Yeni Elektrikli Citroen C3 en ucuz elektriklilerden biri olacak. Ancak sadece elektrikli motorla satışa sunulmayacak.

NEDİR BU RENAULT 5 E-TECH? Ne zaman satılacak? Neden uygun fiyatlı elektrikli bir araç olarak çıktı?

Araba Habercisi Dergisi ŞUBAT sayısında neler var?

2024 0 km otomobil pazarında yeni yıl yeni markaların yılı olacak.

BYD planları değiştirdi Türkiye’de hibrit satmaya hazırlanıyor. İşte BYD SEAL U PHEV.

Citroen C5 Aircross kompakt SUV iddiasını bu yeni hibrit ile artırdı!

JAECOO J7 yoldan çıkaracak. Chery’nin alt markası Jaecoo Türkiye’de satışa çıkmak için gün sayıyor.

Lexus LBX yollara çıkmaya hazırlanıyor! En ucuz Lexus olarak satışa sunulacak.

Ralli parkurlarından yollara çıktı! Karşınızda Toyota GR Yaris!

Bahar 2024 sayısında dolu dolu bir dergi için hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor.

Yeni Citroen C3 Ne Zaman Satılacak?

Yeni Citroen C3 Ne Zaman Satılacak

Yeni Citroen C3 Ne Zaman Satılacak?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba