Yeni Fiat Doblo Türkiye’de ne zaman satılmaya başlayacak? Üretildiği yere artık misafir olarak gelecek!

Yeni Fiat Doblo Ne Zaman Geliyor
Yeni Fiat Doblo Ne Zaman Geliyor

Yeni Fiat Doblo Türkiye’de ne zaman satılmaya başlayacak? Üretildiği yere artık misafir olarak gelecek! Yeni Fiat Doblo Ne Zaman Geliyor?

ARABALAR ZAMLANACAK MI?

Yeni Fiat Doblo Türkiye’de ne zaman satılmaya başlayacak? Stellantis Grubu’nun diğer hafif ticari araçlarını karakterine bürünen Fiat Doblo ne zaman gelecek? Yani Peugeot Rifter, Opel Combo, Citroen Berlingo, Toyota Proace City ile aynı karakterle satışa sunulacak. Bilindiği gibi bu ortaklıkla Toyota Proace City modeli de yer alıyor.

Fiat Doblo’nun Stellantis grubunun diğer üyelerinin platformunu kullanmaya başlamasıyla birlikte bu ailede görev yapan motor seçenekleri araçta yer alacak. Yani 1.2 litre benzinli ve 1.5 litre dizel motor seçenekleri bu aracın ön plana çıkan güç seçenekleri olacak.

Bunun yanında ailenin tüm üyelerinde olduğu gibi Fiat Doblo’nun yüzde 100 elektrikli bir versiyonu da olacak. Artık Türkiye’de üretilmeyecek olan Fiat Doblo’nun yine de iddialı olmasını bekliyorum. Elbette Türkiye üretimi kadar olmayacaktır ama Tofaş yönetimi bu tip araçların nasıl satılması gerektiğini çok iyi biliyor.

Yeni Fiat Doblo Tofaş yönetimi tarafından açıklanan resmi bilgiye göre Haziran ayında satışa sunulacak.

Yeni Ford Tourneo Courier Eylül ayından itibaren yollara çıkmaya hazırlanıyor! Ford Otosan üretti!

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Yeni Fiat Doblo Ne Zaman Geliyor?

Yeni Fiat Doblo Ne Zaman Geliyor

Yeni Fiat Doblo Ne Zaman Geliyor?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba