Hoşça kal Opel Crossland! Küçük SUV modelin fişi Opel yönetimi tarafından ne zaman çekilecek?

Üretimi biten arabalar Opel Crossland
Üretimi biten arabalar Opel Crossland

Hoşça kal Opel Crossland! Küçük SUV modelinin fişi Opel yönetimi tarafından ne zaman çekilecek? Üretimi biten arabalar Opel Crossland.

EN UCUZ SUV YAKINDA GELİYOR

Üretimi biten modeller arasına bir yenisi daha ekleniyor. Opel yönetimi Küçük SUV modelleri Crossland’in fişini çekme kararı aldı. Türkiye’de başarılı satış rakamlarına ulaşan Opel Crossland üretimi ne zaman sona erecek?

Türkiye’yi bir yılda ikinci kez ziyaret eden Opel CEO’su Florian Huettl bu ziyaret sırasında önemli açıklamalar da yaptı. Öncelikle Elektrikli Opel Astra’nın ne zaman Türkiye’de satışa sunulacağını açıkladı. Florian Huettl yaptığı açıklamada “Bu yıl, 2023’ün ikinci yarısında yapılacak Astra Elektrik lansmanı da dahil olmak üzere tam bir yeni Astra yılı olacak” dedi.

Bu açıklamanın devamında yeni Opel Grandland modelinin de gelecek yıl satışa sunulacağı açıklandı. Yeni Opel Grandland modeliyle ilgili en önemli yenilik uzun menzilli bir elektrikli seçeneğe sahip olması olacak. Açıklanan ilk bilgilere göre Grandland EV 700 kilometre menzil sunan bir araç olacak. Bu menzil benzinli versiyonundan bile fazla yol yapabilmesi anlamına geliyor.

Opel CEO’su Florian Huettl tarafından yapılan açıklamanın son kısmını ise Opel Crossland’in geleceği oluşturdu. Opel Crossland, üretimi biten modeller arasında yerini bu yılın sonunda alacak. Önümüzdeki sene ise ürün gamına yeni bir B segmenti SUV eklenecek. Bu modelin tanıtımının ilk olarak Türkiye’de yapılacağı da haberler arasında yer alıyor.

Yılın ikinci yarısında sunulacak yepyeni arabalar hangileri? Aralarında fiyatı 500 bin TL olacaklar da var!

Araba Habercisi Nisan Mayıs 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan Mayıs 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimiz bundan sonra bedava indirerek, okunabiliyor.

Araba Habercisi Dergisi 50. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 50. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Dergimizi bağlantılardan da görebileceğiniz gibi web sitemizden de ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 50. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Üretimi biten arabalar Opel Crossland.

Üretimi biten arabalar Opel Crossland

Üretimi biten arabalar Opel Crossland.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba