Fiat Egea Yıl Sonunda Makyajlanıyor! Fiat Egea Artık Böyle mi Olacak?

Yeni Fiat Egea.
Yeni Fiat Egea.

Fiat Egea 2020, Yeni Fiat Egea, 2020 Fiat Egea, Fiat Egea Eylül 2020 Yenileniyor, Fiat Egea Yenilikleri, Fiat Egea Makyajlanıyor.

Yeni Fiat Egea fotoğrafları olduğu iddia edilen kareler özellikle bazı instagram sayfalarında dolaşmaya başladı. Eylül ayında makyajlanacak olan Fiat Egea bu tip bir değişim geçirirse gördüğü ilgiyi iki kat artırır.

Instagram Hesabım

Sosyal medyada yeni Fiat Egea’nın makyajlanmış halini gösterdiği iddia edilen kareler dolaşmaya başladı. Eylül ayında makyajlanması beklenen Fiat Egea’nın yeni halinin böyle olacağı iddia ediliyor. Yüz tasarımında bu şekilde değişimler olursa Yeni Fiat Egea zaten lider olduğu Türkiye Otomotiv pazarında iddiasını iki katına çıkarır.

Yeni Fiat Egea olduğu iddia edilen bu fotoğraflarda yüz tasarımında yapılan değişim hemen dikkat çekiyor. Yeni tip tampon ve yeni tip logo ile makyaj yerine adeta baştan ortaya çıkarılmış gibi görünüyor. Eski yüzüyle de sevilen bir tasarıma sahip olan Fiat Egea, bu değişiklerle birlikte daha da etkileyici olacak gibi görünüyor. Elbette bu fotoğraf karesinin bir iddia olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Fiat Egea’nın yüz tasarımının yanında yaşam alanı tasarımında da çok önemli değişimler bizleri bekliyor. Elbette bunlar arasında en önemli değişim gösterge panelinin son derece şık ve kullanışlı bir dijital değişim yaşaması olacak.

Skoda Kamiq G TEC Özellikleri Neler? 100 km’de 3.5 kg doğalgaz tüketiyor!

Yeni Fiat Egea Ne Zaman Satılacak?

Tofaş’tan Egea Model Ailesi’ne 225 Milyon Dolarlık Yatırım gelmişti! Fiat Egea model ailesini 2024 yılına taşıyacak yeni bir yatırım için kollar sıvanmıştı. Açıklanan bilgilere baktığım zaman Fiat Egea Ailesi’nin 2020’nin son çeyreğinde yenileneceğini görüyorum. Kapsamlı bir şekilde makyajlanacak olan Fiat Egea Ailesi’nde yaşanacak yenilikleri çok merak ediyorum. Yeni Fiat Egea bu yılın sonuna doğru satışa sunulacak modellerden biri olacak. Fiat Egea Ailesi Makyajlanıyor.

Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu Fiat Egea Açıklamaları Nasıldı?

TOFAŞ’ın Hedefi 1.5 milyon Fiat Egea Üretmek

Yeni yatırımla birlikte 2015 – 2024 yılları arasında toplam Egea üretiminin 1 milyon 450 bin adede ulaşması hedefleniyor. Cengiz Eroldu, “Biz en az bir 50 yıl daha Türkiye’nin önde gelen ve küresel arenada rekabetçiliğini koruyan şirketi olmaya devam etmek niyetindeyiz. Müşterilerimizin ihtiyacını takip ederek, ürün, hizmet ve teknolojimizde rekabetçiliğimizi sürdürecek yeniliklere yatırım yapmaya ve yaptığımız yatırımlarla, Türkiye otomotiv sanayisine katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

Yeni Fiat Egea.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Yeni Fiat Egea.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba