Yeni Ford Courier Satışa Sunuldu! İşte başlangıç fiyatları! En ucuz Lexus olacak LBX martta geliyor!

Yeni Ford Courier Fiyatları.
Yeni Ford Courier Fiyatları.

Yeni Ford Courier Satışa Sunuldu işte başlangıç fiyatları! En ucuz Lexus olacak LBX martta geliyor! Yeni Ford Courier Fiyatları.

CHERY SATIN ALIRSAM BAŞIMA NELER GELİR?

Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier’i yepyeni yüzü ve teknolojik özellikleri ile pazara sundu. Segmentinde rol model olmayı hedefleyen yeni nesil Courier serisi; yüksek performans, fonksiyonel ve şık tasarım, gelişmiş bağlanabilirlik ve son teknoloji güvenlik özelliklerini bir araya getiriyor. Yeni nesil Courier serisi, ticari filoların operasyonlarını kolaylaştırmanın yanı sıra bireysel müşteriler için de SUV benzeri tasarımı ile konfor ve işlevsellik için yeni standartlar belirliyor deniyor. Pratik tasarımıyla ticari filoların işlerini kolaylaştıran yeni Transit Courier serisi, gelişmiş yeteneklere ve güçlü, modern bir görünüme sahip.

Yeni Tourneo Courier’nin benzinli EcoBoost motoru; 6 ileri manuel şanzımanda 100 PS ve 125 PS seçenekleriyle gelirken; 7 ileri otomatik şanzıman 125 PS güç sağlıyor. 1.5 litre dizel EcoBlue motorlu versiyonu da 100 PS güç üreten 6 manuel vitesli şanzımanla bir arada bulunuyor. Yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier, şirketin Craiova fabrikasında hattan indirdiği ilk araç ünvanına sahip. Courier serisinin tam elektrikli ve bağlantılı versiyonu da Craiova fabrikasında üretilecek ve 2024 yılında müşterilerle buluşacak. Ford Tourneo Courier 917.400 TL, Transit Courier ise 787.900 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu. Aracın fiyatı üst paketleri çıkıldığı zaman 1.2 milyon TL’ye yükseliyor.

Türkiye’de satılan en ucuz 0 km otomobil modelleri hangileri? Aralık En ucuz 0 km arabalar listesi nasıl?

EN UCUZ LEXUS GELİYOR

Lexus, tamamen yeni modeli LBX ile yeni bir segmente girerek lüks algısını değiştiriyor. Lexus’un B-SUV modeli LBX, 2024 Mart ayında Türkiye pazarında satışa sunulacak ve segmentin yeni fenomeni olarak ses getirerek markanın daha fazla konuşulmasını sağlayacak. Yüksek verimliliğe sahip 1.5 litre tam hibrit teknolojisini, Lexus’un yüksek kalitesiyle bir araya getiren LBX, segmentinin üzerinde standart donanımları ve etkileyici tasarımıyla dikkat çekiyor açıklamaları yapılıyor. Lexus, tamamen yeni LBX modelini geliştirirken markanın yeni tasarım kimliğini de ortaya koydu. Lexus’un kendine özgü tasarım unsurları, LBX modelinde yeniden yorumlandı. Çekici bir tasarıma sahip tam hibrit LBX, ilk bakışta kullanıcılarıyla duygusal bir bağ kuracak şekilde oluşturuldu. LBX, 1.5 litrelik benzinli motoru elektrik motoruyla kombine ediyor. Verimliliği artırmak adına yeniden tasarlanan ve daha kompakt hale getirilen tam hibrit sistem, 136 HP maksimum güç ve 185 Nm maksimum tork üretiyor. LBX, yeni güç ünitesiyle birlikte şehirde ve virajlı yollarda etkileyici yol tutuş karakteristiğiyle birlikte keyifli bir performans sunuyor. LBX, 0-100 km/s hızlanmasını 9.2 saniyede gerçekleştiriyor. WLTP birleşik ölçümlerine göre yakıt tüketimi 4.4 lt/100 km.

10 DAKİKA ŞARJLA 500 KM! Skywell Skyhome EV modeli markanın 2024 yılı yeniliklerini de gösteriyor!

Yeni Ford Courier Fiyatları.

Hyundai SANTA FE iddialı geliyor!

Hyundai’nin popüler SUV modeli Santa Fe, baştan sona yenilenerek bambaşka bir kişilikle geliyor. 1.6 litrelik hibrit motorla satışa sunulacak olan yeni Hyundai Santa Fe, 2024 yılının ikinci yarısında Türkiye’de satışa çıkacak.

BYD SEAL&HAN satışa çıkıyor!

2024 yılı için 10 bin adetlik satış elde etmeyi hedefleyen BYD, yeni modellerini yılın ilk çeyreğinden itibaren Türkiye’de satışa sunmaya başlıyor. Bu yolda marka yılın ilk çeyreğinde BYD HAN ve BYD SEAL modellerini satışa sunacak.

Yeni VW TIGUAN kaç para olur?

Volkswagen, Tiguan’ın üçüncü neslinin Türkiye’de satışa sunulmasına artık sayılı günler kaldı. 2024 VW Tiguan modeli Türkiye’de yılın ilk çeyreğinin sonlarında satışa sunulacak. Türkiye satış fiyatı 1,8-1,9 milyon TL olur gibi görünüyor.

Yeni Ford Courier Fiyatları.

Yeni Ford Courier Fiyatları

Yeni Ford Courier Fiyatları.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba