Ford Puma Türkiye’de Ne Zaman Satışa Sunulacak? Ford Puma Almanya Fiyatları Nasıl?

Yeni Ford Puma Yorumları. Ford Puma Özellikleri, Puma Teknik Veri, SUV Ford Puma, 2020 Ford Puma, Ford Puma Yenilikleri, Ford Puma Teknik Özellikler.

SUV sınıfına artan talep nedeniyle markalar bu pastadan daha fazla pay almak için tüm kozlarını oynuyor. Oyunun başından beri segmentte güçlü bir marka olan Ford, yeni Puma ile bu konumu daha da güçlendirecek gibi gözüküyor. Gelişmiş Ford EcoBoost Hibrit 48 volt (MHEV) teknolojisiyle de dikkat çekiyor. 1.0 litrelik 125 ve 155 beygirlik motor seçeneklerinde yakıt verimliliğini ve performansı artırmakla beraber sürüş zevkini de maksimuma çıkarıyor. Standart olarak sunduğu sürüş destek sistemlerinde ise Şerit Takip Sistemi ve Yaya Algılama Dahil Çarpışma Öncesi Yardım Sistemi sunuyor. Yeni Ford Puma Yorumları. Yeni Ford Puma Fiyat Listesi. Ford Puma Fiyatları.

Instagram Hesabım

Ford Puma modelleri için Almanya satış fiyatlarını açıkladı. 21.290 Euro başlangıç fiyatına sahip olan Ford Puma, kablosuz şarj özelliğinin yanı sıra masaj özelliğine sahip sürücü ve yolcu koltuklarını standart olarak sunuyor. 24.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılan Ford Puma Titanium modelinde ise Akıllı Adaptif Hız Sabitleyici, Arka Görüş Kamerası, Isıtmalı Koltuklar ve Isıtmalı Direksiyon Simidi gibi konfor ve güvenlik özellikleri sunuluyor. 1.0 litrelik EcoBoost 125 beygir güce sahip hibrit motorla sunulan Ford Puma Titanium, son derece verimli bir sürüş özellikleriyle dikkat çekiyor.

İkinci El Araç Ucuzlar mı? İkinci El Otomobil Fiyatları Hangi Değişikler Olursa Düşer?

En üst donanım seviyesi olan Puma ST-Line modeli ise 25.200 Euro fiyat etiketiyle satılıyor. 1.0 litrelik EcoBoost Hibrit motora sahip olan motor 155 beygir güç üretiyor. Elektrikli bagaj, 18 inçlik jantlar ve 10 hoparlörlü Bang&Olufsen ses sistemine sahip Puma ST-Line X First Edition Plus, panoramik tavan seçeneğini de opsiyonel olarak sunuyor.

Ülkemizdeki fiyatları henüz açıklanmayan Ford Puma’nın tasarımıyla ve sunduğu özelliklerle son derece beğenileceğini şimdiden söyleyebiliriz. Küçük SUV segmentinde güçlü bir model olacak olan Puma, piyasadaki rakiplerinin şimdiden uykusunu kaçırıyor. Yaptığımız anketler bunu açık bir şekilde ortaya koyuyor. Ford Puma Türkiye’de bu yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacaktı. Ancak Korona Virüs salgını nedeniyle 2020 Ford Puma Temmuz ayından itibaren yollara çıkacak.

Ford Puma Almanya Fiyat Listesi Nasıl?

Ford Puma başlangıç fiyatı 21.290 Euro.

Ford Puma Titanium 24.000 Euro.

Ford Puma ST-Line 25.200 Euro.

Ford Puma ST-Line Vignale 29.600 Euro.

Almanya’da  23.290 Euro başlangıç fiyatına sahip olan Yeni Ford Kuga Türkiye’de 269.300 TL etikete sahip. Puma’nın Türkiye fiyatını az çok bu hesapla tahmin etmek mümkün. Benim tahminin 200 bin TL etiketi yakın olacağı yönünde.

Yeni Ford Puma Yorumları.

Yeni Ford Puma Yorumları.
Yeni Ford Puma Yorumları.

Yeni Ford Puma Yorumları.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba