Yeni Subaru Forester Türkiye’de Satışa Sunuldu

Yeni Subaru Forester, 2020 Subaru Forester, Yeni Forester satışa sunuldu, Yeni Forester fiyatları. Tamamen yenilenen gövde tasarımı ve hibrit teknolojisiyle Subaru Forester e-BOXER Türkiye’de 389.880 TL’den başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Yeni Subaru Forester hibrit Türkiye’de satışa sunuldu. Elektrikli motor desteğini BOXER Motor teknolojisi ve Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi ile birleştiren Yeni Forester’da yakıt verimliliği, tepkisel hızlanma ve zorlu yol kabiliyetinde önemli gelişme sağlandı.

Subaru Forester yüz tanıma teknolojisi.

Subaru’da ilk kez kullanılan Yüz Tanıma Teknolojisini de içeren İleri Güvenlik Teknolojileriyle donatıldı. Güvenlik özelliklerine Arka Çarpışma Önleyici Frenleme Sistemi eklenen Forester’da arazide yol hakimiyeti sağlayan X-Mode özelliği ise artık iki kademeli. Gelecek teknolojiler için tasarlanmış yeni nesil bir altyapı olan Subaru Global Platform üzerine inşa edilen Yeni Forester, daha sağlam şasi tasarımı, daha dengeli yol tutuşu ve daha iddialı sürüş keyfi sunuyor.

Yeni Forester satışa sunuldu.

Yeni Forester Türkiye pazarında, e-Xtra, e-Xtreme ve e-Xclusive olmak üzere üç ayrı donanım seviyesiyle satışa sunulmaya başlandı. Yeni modele ilk olarak sahip olmak isteyenler için Subaru Türkiye Yetkili Satıcıları tarafından Kasım ayından bu yana ön ödemeyle sipariş alınıyordu. Aralık ayı ile birlikte müşteri teslimatları da başladı. Yeni Subaru Forester 2.0i e-BOXER’ın başlangıç paketi olan e-Xtra versiyonu 389.880 TL, e-Xtreme versiyonu 402.270 TL, en üst paket olan e-Xclusive versiyonu ise 436.528 TL anahtar teslim lansman fiyatıyla satışa sunuluyor.

Subaru Türkiye Genel Müdürü Halil Karagülle

Subaru Türkiye Genel Müdürü Halil Karagülle yeni modelin basın toplantısında şunları söyledi. “Otomobil üreticileri çevre normlarına uyum için önemli bir değişim içinde. Gerçek sürüş verileri ile ölçümlerin yaygınlaşması, yasal sınırların aşılması ile ödenecek cezaların çok yüksek seviyeleri ulaşması gibi etkenler otomobil üreticilerini hibrit ve elektrikli araçlara doğru çok hızlı bir dönüşüme zorluyor. Subaru Avrupa’da e-BOXER hibrit motorlu aracını Aralık ayında satışa sundu, çok yakın bir gelecekte de tamamen elektrikli bir orta sınıf SUV modelini pazara sunmaya hazırlanıyor.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba