Yeni Honda Jazz Hibrit Seçeneğiyle Çok İddialı!

Yeni Honda Jazz Hibrit Yorumları.
Yeni Honda Jazz Hibrit Yorumları.

Yeni Honda Jazz Hibrit Yorumları, Yeni Honda Jazz Hibrit Özellikleri, 2020 Honda Jazz Hibrit, Yeni Jazz Elektrik Özellikleri, Yeni Jazz Hibrit Tanıtıldı. Honda, bir ilk olan çift motorlu hibrit güç aktarma teknolojisine sahip olan yeni Honda Jazz’ı tanıttı. B segmentinde yer alan araç tekrardan sınıfının lideri olmaya geliyor. Yeni Honda Jazz, bir elektrikli aracın sürüş dinamiklerine benzer olma ile birlikte ileri teknoloji ve güvenlik özellikleri sunuyor. Yeni Honda Jazz Hibrit Yorumları.

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergisi.

youtube.com/msemedya

Yeni Honda Jazz, hibrit motorun gücünün verimlilik avantajlarını ve performansını piyasaya sunacak. Honda markasını 2022 yılına kadar planladıkları elektrikli aktarım organlarına geçiş yapma konusunda hızlandıracak.

Honda e Technology Markası Nedir?

Honda Kasım Ayına Özel Olarak İddialı Modeli Civic Sedan için Yüzde 0.49 Faiz dedi!

Yeni nesil Jazz Honda markasının Avrupa sıralamasında yeni “e:HEV” güç aktarma sistemine sahip olan ilk araç olacak. Bu, gelecekteki elektrikli araçlarda öne çıkacak olan “Honda e: Technology” markasının ilk örneğidir.

Jazz ürün yelpazesine bir ekleme daha yaparsak, crossover tarzı bir araç arayanlara hitap etmek için tasarlanan yeni “crosstar” modelidir. Standart model ile aynı hibrit güç aktarma organı ve iç özelliklerine sahip olan bu model, sürüş yüksekliği, benzersiz ön ızgara tasarımı, suya dayanıklı döşemeler ve cam tavan içeriyor.

[irp posts=”8972″ name=”Turkcell Dergilik uygulamasından Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı’nı okuyabilirsiniz”]

Aracın profili boyunca ilerleyen doğal ve canlı çizgilere sahip olan bu araç mükemmel bir tasarıma sahip. Daha keskin ve daha dikey olan omuz çizgileriyle birlikte arka çamurluğu vurgulayarak aracın daha geniş ve daha dengeli bir duruş sergilemesini sağlar.

Jazz, Avrupa sınırları içerisinde bir ilki gerçekleştirerek iki motorlu hibrit güç aktarma sistemine sahip olacak. Bu yeni güç aktarma sistemi güçlü ve zahmetsiz bir sürüş deneyimi sağlamakla birlikte etkileyici bir yakıt ekonomisi de sağlar.

Honda Jazz Tamamen Yenilenmiş Kokpit Tasarımı.

Kesintisiz araç içi bağlantıya sahip bir bilgi-eğlence sistemi ile wifi bağlantı noktası sayesinde, yolcuların günlük yaşamla ‘online’ kalmalarını sağlar. Yeni dokunmatik LCD multimedya ekran, kullanım kolaylığı sayesinde akıllı telefon tarzı bir kullanıma sahiptir. Kapsamlı dahili uygulamalar paketi, Apple Car Play ve Android Auto Jazz sakinleri için ilk defa kablosuz bağlantı ile bulunmaktadır.

Yeni Jazz’ın iç tasarımı B segmentinde iddialı konfor ve ferahlık sağlamaktadır. Modern iç tasarım ve kullanıcı dostu gösterge paneli ile birlikte tamamlanan iç tasarım aracın göz alıcı dış tasarımını da yansıtmaktadır. Geniş orta konsol kol dayaması, daha üst segmentteki modellere gönderme yapar şekilde yer alıyor.

Yeni Honda Jazz Hibrit Yorumları.

Yeni Hyundai IONIQ 296 km Menzille Geliyor!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba