Daha Modern ve Daha Teknolojik Olan Yeni Hyundai i10 Küçük Sınıfa Yeni Bir Soluk Getirecek!

Yeni Hyundai i10 Yorumları.

Yeni Hyundai i10 Yorumları, Yeni Hyundai i10 Özellikleri, Yeni i10 Yorum, 2020 Hyundai i10 yorumları, Hyundai i10 Özellikleri, detaylar haberde. Hyundai, yeni gözdesi olan i10 modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Hyundai’nin en yeni aracı olan i10’un tasarımı daha dinamik olmasının yanı sıra artık daha da güvenli. Yeni Hyundai i10 Yorumları.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

2008 de ilk defa piyasaya çıkan i10, Hyundai için Avrupa’da başarının anahtarı oldu. Modelin önceki araçları gibi bu araç da Avrupa’da tasarlanmış, geliştirilmiş ve üretilmiştir. Aracın yenilenen dış tasarımı daha genç bir ruha büründü aynı zamanda aracın ulaşılabilirliğinden ve konforundan da ödün verilmedi. Yeni Hyundai i10’un dinamik ve zarif tasarımı, yumuşak ve keskin çizgilerinin zıtlığıyla birlikte şık bir görünüş kazandırıyor. Yeni i10, 20 mm alçaltılmış ve 20 mm genişletilen gövdesiyle selefine kıyasla çok daha gelişmiş düzeyde.

Yeni i10’da artan dingil mesafesi sayesinde araba yolcular için çok daha geniş bir hal aldı. Bagaj hacmi arttırılarak 252 litre yapıldı bu sayede kendi segmentinde en iyiler arasında yerini aldı. Yeni Hyundai i10 kendi sınıfındaki en kapsamlı güvenlik sistemlerinden birine sahiptir. Avrupa güvenlik standartlarına uygun olması için en son üretilen Hyundai “SmartSense” aktif güvenlik ve sürüş yardımı özellikleri ile donatılmıştır.

Teknolojik özellikleri de geliştirilen yeni Hyundai i10’un bağlanılabilirlik açısından sunduklarıyla küçük sınıfa yeni bir soluk getiriyor. Apple CarPlay ve Android Auto sayesinde telefon ekranını multimedya ekranına bağlamak mümkün oluyor. Kablosuz şarj sistemiyle de telefonunuzu şarj etmek artık çok daha kolay. Ayrıca Hyundai’nin Bluelink sistemiyle de navigasyonda sunulan restaurant, sinema vb. gibi noktalar öne çıkıyor. Yine Bluelink sistemiyle birlikte Hyundai’nin ‘Arabamı Bul’ özelliğiyle akıllı telefonunuz üzerinden aracın o andaki konumunu görebiliyorsunuz.

Yeni Hyundai i10, iki farklı motor seçeneğiyle birlikte geliyor. Bu seçenekler 1.0 litrelik 3 silindirli 67 beygir ve 1.2 litrelik 4 silindirli 84 beygirlik seçenekler olarak dikkat çekiyor. Her iki motor seçeneği de 5 ileri manuel veya 5 ileri otomatik şanzımanla tercih edilebiliyor. Yeni Hyundai i10’un fiyatları ve ülkemize geliş tarihi henüz belli olmasa da küçük sınıfta sevilen bir model olarak yenilenen haliyle de merakla beklendiğini söyleyebiliriz.

Yeni Hyundai i10 Yorumları. Araba Habercisi Dergisi.

Resmen Başladı! PSA Grubu Bayisi Özkaymak Otomotiv 3 Markayı Tek Bayide Satacak!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba