Resmen Başladı! PSA Grubu Bayisi Özkaymak Otomotiv 3 Markayı Tek Bayide Satacak!

Groupe PSA Türkiye Özkaymak Otomotiv
Groupe PSA Türkiye Özkaymak Otomotiv

Groupe PSA Türkiye‘de önemli değişimler yaşanıyor. Konya’da bulunan Özkaymak Otomotiv bundan sonra Peugeot, Citroen ve Opel modellerini tek bir çatı altında satacak. Groupe PSA Türkiye Özkaymak Otomotiv.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Groupe PSA Türkiye, ilk üç markalı bayisinin açılışını Konya’da gerçekleştirdi. Peugeot, Citroen, DS ve Opel markalarını bünyesinde bulunduran Groupe PSA, Türkiye’deki ilk üç markalı bayisini Konya’da açtı.

Opel bayisi Özkaymak Holding Peugeot ve Citroen de Satacak!

30 yıllık Opel bayisi Özkaymak Holding, Peugeot ve Citroën markalarını da bünyesine katarak Groupe PSA’nın Avrupa’da Madrid’den sonra ilk üç markalı bayisi ünvanını eline aldı. Ocak ayı sonu itibariyle Madrid’de Peugeot, Citroen, DS ve Opel markalarının birlikte satıldığı yeni showroom konseptini hizmete açan Groupe PSA, Türkiye’de de Konya’da Özkaymak Holding’in yatırımıyla üç markalı showroom konseptini faaliyete geçirdi. Bugün itibariyle 106 yatırımcıya sahip olan Groupe PSA Türkiye, yıl sonuna kadar pazarın %11.9’una ulaşmayı hedefliyor.

Volkswagen Passat mı? Peugeot 508 mi? Skoda Superb mi? Kazananı Siz Seçtiniz!

Groupe PSA Türkiye Özkaymak Otomotiv. Araba Habercisi Dergisi.

Yerli Üreticiler Fiat ve Renault Yılı Lider Kapatma Rekabetinde Artık 2019’un Son İki Ayına Girdi!

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba