Yenilenen Hyundai Tucson Türkiye için yola çıktı! 2024 Hyundai Tucson ne zaman satışa sunulacak?

Yeni Hyundai Tucson Ne Zaman Satılacak?
Yeni Hyundai Tucson Ne Zaman Satılacak?

Yenilenen Hyundai Tucson Türkiye için yola çıktı! 2024 Hyundai Tucson ne zaman satışa sunulacak? Yeni Hyundai Tucson Ne Zaman Satılacak?

Chery Tiggo 4 Pro başlangıç fiyatı ne kadar olur?

Yenilenen Hyundai Tucson modelinin Türkiye’de satışa sunulmasına artık sayılı günler kaldı. Kompakt SUV sınıfının sevdiğim modellerinden biri olan Tucson makyajlanmasıyla birlikte sevilecek değişimlere imza atmış durumda. Hyundai Assan tarafından bana gönderilen resmi davete göre Türkiye’de 29 Mayıs 2024 tarihinde tanıtılacak ve ardından satışa sunulacak.

Yeni tasarım, aynı klasik görünüm parolasıyla yola çıkan tasarım ekibi bana göre oldukça başarılı bir iş çıkarmış. Yeni Tucson, mevcut modelin “Parametrik Dinamikler” tasarım dilinin özünü devralırken, daha rafine ve güçlü bir estetikle gelişmiş durumda. Önceki neslin tasarım öğelerine sadık kalan tasarım dinamikleri korunurken, daha modern bir tasarım anlayışı benimsenmiş. Yeni tasarımla birlikte Avrupalı müşterilerin beklentilerine daha iyi cevap verebilen bir form elde edilmiş. 2024 Tucson modelinde iç mekan çoğumuzun seveceği bir şekilde değişim göstermiş durumda. Yaşam alanı açıklık hissi veren yatay tasarımla elde edilen ferahlık ve pratikliği ön planda tutuyor. İleri teknoloji öğelerinin başarılı entegrasyonu bu modelde kumanda düğmeleriyle birleştirilerek çok daha iyi bir iç mekan kullanışlılığı sunuyor.

Yenilenen Hyundai Tucson içten yanmalı bildik motorlar, hafif hibrit, shibrit ve şarj edilebilir hibrit PHEV motor seçenekleriyle satışa sunulacak. Başta da söylediğim gibi mayıs sonunda tanıtılacak ve satışa sunulduğu zaman kompakt SUV sınıfının en gözde modellerinden biri olmayı sürdürecek gibi görünüyor.

Hyundai yönetimi Tucson hakkında yaptıkları açıklamalarda son derece iddialılar: “Model, yirmi yıl önce yeni ortaya çıkan bir SUV dahil oldu ve o zamandan beri küresel olarak en çok satan ürün haline geldi. Avrupalı ​​müşteriler arasındaki değişmez popülaritesi tartışılmaz. Küresel otomotiv pazar araştırma şirketi JATO Dynamics’e göre Tucson, 2022 yılında Avrupa’da kompakt SUV segmentinde en çok satan otomobil oldu . Rafine tasarımı, ileri teknolojisi ve kanıtlanmış başarı geçmişiyle yenilenen Tucson, SUV segmentinde küresel lider mirasını sürdürmeye de hazırlanıyor.”

Chery Türkiye yönetimi Tiggo 9 modelini resmen tanıttı! Chery Tiggo 9 ne zaman satışa sunulacak?

Yeni Hyundai Tucson Ne Zaman Satılacak?

Yeni Hyundai Tucson Ne Zaman Satılacak

Yeni Hyundai Tucson Ne Zaman Satılacak?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba