En küçük SUV Hyundai Venue ile ilgili Türkiye beklentim ne?

Hyundai Venue, 2020 Hyundai Venue, Yeni Hyundai Venue, Hyundai Venue yorumları, Yeni Hyundai Venue SUV yorumları.

Hyundai’nin iddialı küçük SUV modeli Kona’nın kardeşi olan Venue iddialı özelliklere sahip. Hyundai’nin en küçük SUV modeli Venue global olarak satışa çıkacak. Bu modelle ilgili önemli bir Türkiye beklentim var. Yeni Hyundai Venue SUV yorumları.

Yeni Skoda Octavia Ne Zaman Satılacak? 

youtube.com/msemedya

Hyundai Venue Türkiye’de mi Üretilecek?

İzmit’te bulunan Hyundai fabrikasında küçük bir SUV üretileceği biliniyor. İ10 ve i20 üretimi yapan fabrikada küçük Hyundai platformu olduğu için Hyundai Venue’nin Hyundai Kocaeli Fabrikası’nda üretilmesi benim için sürpriz olmayacak. Türkiye’de üretilecek modelin Kona olacağı söyleniyordu ama bence planlar değişmiş olabilir. Hyundai Assan, 2 bin 500 çalışanıyla maksimum olarak 230 bin adet i10 ve i20 modellerini üretiyor. Ayrıca, Hyundai Assan bu araçları 40’tan fazla ülkeye ihraç ediyor. Almanya, İngiltere ve İtalya gibi ülkeler markanın en fazla ihracat yaptığı yerlerin başında geliyor.

2020 Hyundai Venue Özellikleri Neler?

Android Auto ve Apple CarPlay özellikli 8 inç navigasyonlu ekran. Çift USB (USB hızlı şarj ve USB 2.0 veri okuma). Arka Görüş Kamerası, Isıtmalı Ön Koltuklar ve Yan Aynalar. Arka görüş kamerasını kullanmak için geri vitese takılmasına gerek yok. Ekran ileri giderken bile istendiğinde arka tarafı gösteriyor. Bugüne kadar gördüğümüz tüm güvenlik teknolojileri. Yani şerit takip sistemi, çarpışma önleme sistemi gibi. Açıklanan global fiyatı 17 bin dolardan başlıyor.

Yaşam alanında sağlıklı bir kabin atmosferi sağlamak için arabadaki havayı temizleyen Hepa filtresi ile donatılmış bir Hava Temizleyici bulunuyor.

2020 Venue Teknik Özellikleri

Motor hacmi: 1,6 litre / 1598cc

Beygir gücü: 121 HP / 6.300 d/d

Tork: 153 Nm/ 4.500 d/d

Şanzıman: Manuel ve otomatik.

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

2020 Nissan Qashqai Dizel olmadan gelecek!

Hyundai Venue Dizel Var mı?

Hyundai Venue dizelin teknik verilerine baktığım zaman bizlerin seveceği türden veriler görüyorum. İki benzinli ve bir dizel motor ile satışa sunuluyor. Dizel motor 1398 cc hacminde ve 90 beygir güç, 220 Nm tork üretiyor. Fabrika verilerinde açıklanan verilere göre 1 litre yakıtla 23 kilometle yapabiliyor. Yani 4.2 litre gibi 100 km ortalama yakıt tüketimi verisine sahip. Ancak bu motor global satışa çıkmayacak gibi görünüyor. Araçta ayrıca 1 litre turbo benzinli bir motor seçeneği de olacak.

Yeni Hyundai Venue SUV

Yeni Hyundai Venue SUV fiyatları açısından uygun bir seçenek olmasının yanında bu tip iddialı verilere de sahip. Üstelik bunu yaparken temel konfor ve temel güvenlik donanımlarının da hepsini sunuyor.

Renault Kadjar Coupe SUV Türkiye’ye gelir mi?

Yeni Hyundai Venue SUV fiyatları. Yeni Hyundai Venue SUV yorumları.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba