Lotus Evija Testlere Başladı Videosu Yayınlandı!

Yeni Lotus Evija Testlere Başladı.
Yeni Lotus Evija Testlere Başladı.

Yeni Lotus Evija Yorumları, Yeni Lotus Evija Özellikleri, Yeni Lotus Evija Fotoğrafları, Yeni Lotus Evija Videosu, detayları haberde. Lotus, yeni aracı Evija’nın prototipini tamamladığını açıkladı. Lotus bunu kutlamak için Çin’in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen basın toplantısı sırasında aracın ilk videosunun gösterimini yaptı. Film, geçen yıl Temmuz ayında Evija’nın açıklanmasından bu yana ne kadar gelişme kaydettiğini göstermektedir.  Ayrıca Lotus iki koltuklu olan modelinin önümüzdeki yıl üretime geçirileceğinden de bahsetti. Yeni Lotus Evija Testlere Başladı.

Araba Habercisi Dergisi.

Youtube.com/MSEMedya

Aracın dinamik testleri, Lotus’un fabrikasının bulunduğu Hethel’de, İngiltere’de ve diğer Avrupa ülkelerinde gerçekleştirilecektir. Önümüzdeki aylarda birkaç prototip, kamuya açık alanlarda binlerce kilometrelik yol yaparak ve yüzlerce saat sürüş deneyiminden sonra aracın testini tamamlamış olacak. Hem dinamik testler hem de statik testler, otomobilin küresel pazarda müşteri beklentilerini ve taleplerini karşılaması için tasarlanmış kapsamlı testlerdir.

İster Turkcell Dergilik Uygulamasından İster Web Üzerinden Araba Habercisi Dergisi Yayında!

Lotus Araç Özellikleri Direktörü Gavan Kershaw yaptığı açıklamada, ‘Hızlı ve fiziksel prototip testi Evija için bir dönüm noktası oluşturuyor. Katılan herkes için heyecan verici bir durum. Bizim şirket olarak asıl amacımız Lotus’un Hypercar segmentinde olağanüstü performansı ile her zaman çıtayı belirleyen araç olmasıdır’ dedi.

Lotus’un DNA’sının bir parçası olan üstün performansı ve dinamik karakterini ön plana çıkartan Evija, “teknik bir güç gösterisidir”. Hem otomotiv hem motor sporları sektörlerinde boy gösteren Lotus, her zaman ilkleri başaran efsanevi marka olmayı devam ettirmektedir.

[irp posts=”8972″ name=”Turkcell Dergilik uygulamasından Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı’nı okuyabilirsiniz”]

Yeni Lotus Evija Testlere Başladı. Araba Habercisi Dergisi.

 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba