Yeni Mercedes Benz S Serisi Yarın Tanıtılacak! Yeni S Serisi Sektörde Yeni Dönemi Başlatacak!

Yeni Mercedes S Serisi çizimi.
Yeni Mercedes S Serisi çizimi.

Yeni Mercedes S Serisi çizimi, Yeni Mercedes S Serisi fotoğrafı, Mercedes S Serisi Ne zaman tanıtılacak, Mercedes S Serisi ne zaman gelecek?

Mercedes S Serisi çizimi yayınlandı! Yeni Mercedes Benz S Serisi Tasarımı Yeni Dönemi Başlatacak! 2 Eylül tarihinde dünya lansmanı gerçekleşecek olan Yeni Mercedes-Benz S-Serisi’nin ön gösterimleri sürüyor. Bu ilk resmi olarak gösterilen çizim Yeni S Serisi’nin karizmatik yapısını net bir şekilde ortaya koyuyor. Yeni Mercedes S Serisi çizimi. Yeni Mercedes S Serisi fotoğrafı.

Instagram Hesabım

Mercedes Benz S Serisi yenilenmesiyle birlikte daha karizmatik ve çok daha teknolojik bir otomobil olacak. Uzun süredir devam eden ön gösterimlerde artık sona gelindi. Marka tarafından aracın ilk resmi çizimleri yayınlandı. 2 Eylül Çarşamba günüyse resmi tanıtım yapılacak.

Yeni S-Serisi’nin iç mekânında geleneksel kumanda düğme sayısı önceki nesline göre 27 adet azaltılmış. Beş adede kadar arttırılabilen OLED teknolojisine sahip büyük ekranların da desteğiyle dokunma ve sürükleme, sesli komut, doğal el hareketleri ve gözle kumanda seçenekleri de kullanıma alınıyor. Akıllı Sesli Komut Sistemi “Hey Mercedes” birden fazla mikrofon sayesinde arka koltuklardan gelen komutlara da yanıt verebiliyor. Hangi koltuktaki yolcunun konuştuğunu belirleyerek yanıp-sönen ortam aydınlatması ile konuşmacıyı işaret ediyor. Geleneksel bir PIN girişine ek olarak, yeni bir kimlik doğrulama şekli yüksek düzeyde güvenlik sağlıyor. Bu çözümde parmak izi, yüz tanıma ve ses tanıma özellikleri bir arada sunuluyor. Bu, kişisel ayarların çağrılmasına olanak sağlıyor.

Koltuk ayarları sadece kapı panellerindeki ikonik koltuk düğmeleriyle değil ekran üzerinden de yapılabiliyor. Koltuk ısıtması veya masaj gibi konfor işlevleri akıllı sesli komut üzerinden çalıştırılabiliyor. MBUX İç Mekan Yardımcısı jestlere ve hareketlere tepki veriyor. o İlgili bilgiler, ön camdaki sanal gösterge paneli üzerinden yaklaşık on metrelik sanal bir mesafede sürücünün görüş alanına yansıtılıyor.

Özel Tüketim Vergisi ÖTV Düzenlemesi Yapılacak mı? Fiyatı 230 bin TL olan tüm araçlar en üst limitte!

Yeni Mercedes S Serisi 3 Boyutlu dijital gösterge paneli.

Ekrana bakan kişinin ekrandaki nesneleri farklı bakış açıları ile algılamasıyla görüntüde mekânsal derinlik oluşuyor. Ekrana bir stereo kamera sistemi entegre ediliyor. Bunlar ekrana bakan kişinin kesin konumunu belirlemek üzere devreye giriyor. Mercedes-Benz tarafından geliştirilen mesafe uyarlama yöntemleri ve sistemin son derece hızlı oluşu ile sürücü geniş bir hareket alanının keyfini sürüyor. Gösterge panelindeki gösterim sürekli olarak uyarlanıyor.

Yeni Mercedes S Serisi çizimi.

Yeni Mercedes S Serisi çizimi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba