Kia Sorento Ne Zaman Satılacak? Kia Avrupa Yönetimi Tarafından Resmi Olarak Açıklandı!

Kia Sorento ne zaman geliyor?
Kia Sorento ne zaman geliyor?

Kia Sorento ne zaman geliyor, Kia Sorento ne zaman satılacak, Kia Sorento hibrit özellikleri neler, Kia Sorento fiyatları belli mi?

Kia Sorento’nun Ne Zaman Satılacağı Resmi Olarak Açıklandı! Hibrit Kia Sorento Özellikleri neler? Kia Sorento ne zaman geliyor? Kia Sorento ne zaman satılacak?

Instagram Hesabım

Yeni Kia Sorento iddialı bir tasarıma sahip olmuş. Bundan önceki Sorento nesillerinin sağlam, sert görünümlü estetiğini korumaya çalışan Kia tasarımcıları ilhamını bu yönde almış. Her zamankinden daha şık olan Sorento’nun yeniden tanımlanmış tasarımı, daha keskin çizgiler ve kesintisiz yüzeyler içeriyor. Bu değişim onu daha yuvarlak kenarlı önceki neslinden daha belirgin bir şekilde ayırıyor. Daha çağdaş geometrik detaylar ve geriye eğik duran tasarım detaylarıyla yerini aldığı modele göre daha iyi görünüyor.

Yeni Kia Sorento Tasarım Özellikleri Neler?

Sorento’nun iddialı yüzü, Kia’nın ayırt edici ‘kaplan burnu’ ızgarasının yeni bir yorumuyla da sunuluyor. Izgara eskiye göre daha geniş ve her iki taraftaki farların etrafına geçiyor olması dikkat çekiyor. Farlar yeni bir ‘kaplan gözü’ LED gündüz sürüş lambasına sahip. Profilde, Sorento’nun oranları üzerinde çalışılan tasarım sayesinde daha uzun görünmesi ustalıkla sağlanmış. Yeni oranları kaputun uzunluğunu artırırken, A direğini ön akstan 30 mm daha geriye çekmiş. Kaputun arka kenarı çamurlukların etrafını dolaşırken, yeni dikey stop lambalarına kadar güçlü bir karakter çizgisine dönüşmüş.

Özel Tüketim Vergisi ÖTV Düzenlemesi Yapılacak mı? Fiyatı 230 bin TL olan tüm araçlar en üst limitte!

Yeni Sorento, Seltos, Stonic, Sportage ve Telluride modellerini de içeren Kia’nın yeniden canlandırılan küresel SUV serisinin kalbinde yer alıyor. Yeni Kia Sorento, Kia’nın küresel tasarım ağındaki Güney Kore, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki üç stüdyo arasındaki işbirliğinin bir sonucu olarak tasarlanmış. Dördüncü nesil Kia Sorento, alan, pratiklik, verimlilik ve kalite için orta ölçekli SUV segmentinde standartları yükselten yepyeni bir platforma dayanıyor da deniliyor.

Yeni Sorento Ne Zaman Satılacak? Sorento Hibrit özellikleri neler? Kia Sorento ne zaman geliyor?

2020 Kia Sorento’nun ne zaman satılacağı resmi olarak açıklandı. 7 yıl 160 bin km garantinin sunulacağı Yeni Sorento Avrupa’da pandemi nedeniyle yaşanan gecikmelerden dolayı 2021 başında satışa sunulacak. Sorento Hibrit, 1,6 litrelik T-GDi’yi (turboşarjlı benzinli doğrudan enjeksiyon) 1,49kWh lityum-iyon polimer pil paketi ve 44,2kW elektrik motoruyla yeni bir ‘Smartstream’ olarak adlandırılıyor. 230 HP ve 350 Nm tork üreten bu hibrit Sorento motorun hacminden dolayı ülkemizde de ÖTV açısından avantajlı olacak. Elbette yine uygun fiyatlı olmayacak ama motor hacmi yine de ona belirli bir avantaj sağlayacak. Güçlü bir 12 hoparlörlü BOSE surround ses ses sistemi araçta yer alacak olan iddialı özelliklerden olacak.

Yeni Audi e-tron Sportback SUV Avrupa Fiyatları Belli Oldu! Elektrikli SUV e-tron Sportback kaç para?

Kia Sorento ne zaman geliyor?

Kia Sorento ne zaman geliyor

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba