Yenilenen Renault Captur Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? 0 km Captur yeni yüzüyle iddialı olmuş!

Yeni Renault Captur Ne Zaman Gelecek?
Yeni Renault Captur Ne Zaman Gelecek?

Yenilenen Renault Captur Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? 2024 Captur, yeni yüzüyle iddialı olmuş! Yeni Renault Captur Ne Zaman Gelecek?

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

Haberin devamında açıklanan bilgiler bana basın bülteni olarak Renault Türkiye yönetimi tarafından gönderilmiştir.

Renault, gerçekleştirdiği dünya lansmanı ile Yenilenen Renault Captur’u tanıttı. 2024 Renault Captur, B segmentinde premium bir SUV dünyası sunmak için donanımı ve yepyeni dış görünümü ile kullanıcılarıyla buluşmak için hazırlanıyor. İçten yanmalı ve hibrit motor seçenekleriyle tanıtılan Renault Captur, Nisan 2024 itibarıyla tüm Avrupa’da satışa sunulacak. Türkiye satış tarihiyse resmi olarak yılın üçüncü çeyreği olarak açıklandı. Eylül gibi satışa sunulması bekleniyor.

Yeni Rafale Grisi renk ve Esprit Alpine donanım seviyesiyle sergilenen Renault Captur, premium tarzıyla daha atletik bir görünüm ortaya koyuyor. Ön cephesi çok sayıda yansımanın oluşturduğu ışık oyunlarıyla dikkat çekerken; yeni ışık imzası, 14 olası konfigürasyon sunan çift renkli gövdesi ve hem aerodinamiği iyileştiren hem de motor ve frenlerin soğumasını sağlayan hava girişleri, modele estetik bir görünüm kazandırıyor. Donanım seviyesine göre sunulan üç farklı opsiyon ile Yeni Renault Captur’un dış görünümü daha da dikkat çekici hale geliyor.

0 Faizli Peugeot 2008 Kampanyası Açıklandı! Nisan 2024 0 km Peugeot 2008 kampanyasında neler var?

2024 model Renault Captur’un dış görünümünde sahip olduğu tasarım iç mekanına da yansıyor. OpenR Link bilgi-eğlence sistemi ve 10,25 inçe kadar yeni gösterge ekranları ile modelin iç mekânı daha modern bir görünüme kavuşuyor. Tüm donanım seviyelerindeki yeni döşemeler, kalite algısını yukarıya çekiyor. Yeni Esprit Alpine donanım seviyesi çok sayıda sportif tasarım ayrıntısıyla kullanıcıları özel bir sürüş deneyimine davet ediyor. B segmentinde dünyada bir ilk olan Android Automotive 12 sistemi ile günümüzün en gelişmiş araç içi teknolojisini kullanıma sunuyor. Captur’da MULTI-SENSE ayarlarına merkezi dokunmatik ekran veya direksiyon üzerindeki düğme üzerinden erişiliyor. Dijital gösterge paneli için dört görünüm, beş widget, hız göstergesi ekranı için 8 renk ve kapı panellerindeki LED ortam aydınlatması şeritleri için 48 renk arasından seçim yapılabiliyor.

Renault Captur, modern ve verimli güç-aktarma sistemleriyle şehirde, otoyolda veya şehirlerarası yollarda keyifli bir sürüş deneyimi sağlıyor. 145 HP gücündeki E-Tech full hybrid motoru, 105 gr/km ile yakıt verimliliği ve CO2 emisyonu açısından en yüksek standartları karşılıyor. Ayrıca şehir içinde şarj stresi olmadan tam elektrikli bir otomobil kadar sessiz bir sürüş tecrübesi yaşatıyor. Ayrıca tam hibrit güç-aktarma sistemleri ile sadece 18 inç jantlarla isteğe bağlı olarak sunulan Extended Grip sayesinde tutuş her tülü yol koşulunda optimize edilebiliyor.

Peugeot 408 modelinde 0 faizli kredi kampanyası düzenlendi! 0 km Peugeot 408 kampanyası açıklandı?

Yeni Renault Captur Ne Zaman Gelecek?

Yeni Renault Captur Ne Zaman Gelecek

Yeni Renault Captur Ne Zaman Gelecek?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba