Yeni Renault Clio Eylül Ayında Türkiye’de Satılmaya Başlıyor! Çok İddialı!

Yeni Renault Clio Ne Zaman Geliyor
Yeni Renault Clio Ne Zaman Geliyor

Yeni Clio’nun Bursa’daki Oyak Renault Fabrikası‘nda üretiliyor olması onu ülkemizin yerli modellerinden biri yapıyor.  Yeni Renault Clio Ne Zaman Geliyor

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Yeni Clio’nun iç tasarım ekipleri, kalite algısı ve sürücü bölümünün ergonomisine ayrı bir özen gösterdi. Yeni “Akıllı Kabin-Smart Cockpit”, sürücü odaklı ve daha fazla teknoloji barındırıyor. Dalga şeklindeki tasarım ise, genişlik hissini vurguluyor. Sınıfında en geniş ekranla donatılmış olan modelin modern ergonomisi, daha akıcı bir sürüş deneyimi sağlıyor. Yeni Clio, segmentinde ilk olan, özellikle şehir içi kullanımında son derece pratik elektrikli park freni gibi inovasyonları yaygınlaştırıyor.

Yeni Renault Clio Kokpit
Yeni Renault Clio Kokpit

[irp posts=”5063″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran Sayısı’nda Türkiye’de Satılan Tüm Kompakt SUV’lar Var!”]

Türkiye’nin En Çok Satan Arabaları! İlk Beş Ay Sonunda En Çok Satan Sedanlar Listesi!

Yeni Clio, 14 milimetre kısa olmasına rağmen (uzunluk 4048 mm, genişlik 1798 mm) daha geniş bir iç mekana sahip. Yeni Clio’nun karoserisi, aerodinamizmini ve sportif görünümünü artırmak için 30 milimetre alçaltıldı (yükseklik 1440 mm). 17 inç tekerlekler (versiyona göre) ise aracın dinamik duruşuna katkı sağlıyor. Köpekbalığı anten, full LED farlar ve yan camların çevresindeki krom detaylar, Yeni Clio’nun modern tarzına katkı sağlıyor ve iç mekanda olduğu gibi dış tasarımda da kalite algısını artırıyor.

Valencia Turuncunun yanı sıra Vizon Kahverengi ve Seladon Mavi, Yeni Clio’da sunulan yeni renkler arasında yer alıyor. Otomobil endüstrisinde ilk defa Valencia turuncu renkte kullanılan turuncu cila bazlı özel işlem, Yeni Clio’nun dinamizmini açığa çıkarıyor ve modele derinlik ile birlikte benzersiz bir parlaklık kazandırıyor. Yeni Clio’da 11 farklı renk seçeneği ve 3 dış kişiselleştirme paketi (kırmızı, turuncu ve siyah) sunuluyor. İlk defa bir Clio’da ön çamurluklarda yer alan rüzgarlıklar, sürtünmeyi azaltıyor ve aerodinamik performansı artırıyor. Ek olarak yakıt tüketimini de azaltan rüzgarlıklar, Yeni Clio’nun tasarımına dinamizm ve sportif bir görünüm kazandırıyor.

Yeni Renault Clio Eylül ayında Türkiye’de satılmaya başlıyor.

Yeni Renault Clio Ne Zaman Geliyor

Araba Habercisi Dergisi

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba