Makyajlı Volkswagen Passat Türkiye’de Eylül Ayından İtibaren Satışa Çıkıyor!

Yeni Volkswagen Passat Ne Zaman Geliyor
Yeni Volkswagen Passat Ne Zaman Geliyor

Makyajlı Volkswagen Passat Türkiye’de Ne Zaman Satılacak? Makyajlı Volkswagen Passat Türkiye’de Eylül Ayından İtibaren Satışa Çıkıyor! Yeni Volkswagen Passat Ne Zaman Geliyor

Araba Testleri, Otomobil Testleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Volkswagen Passat tasarım konusunda geçmişin izlerine sadık bir model olarak karşıma çıktı. Tam bir elden geçirme sonrası radikal bir şekilde yenilenmesi bekleniyor ama bu gerçekleşmese bile artık kimse şaşırmayacak.

[irp posts=”5063″ name=”Araba Habercisi Dergisi Haziran Sayısı’nda Türkiye’de Satılan Tüm Kompakt SUV’lar Var!”]

Yeni Renault Clio Eylül Ayında Türkiye’de Satılmaya Başlıyor! Çok İddialı!

Makyajlanan modeli baktığım zaman havalandırma ızgarası ve far tasarımında yapılan değişikliklerle bakışlarının elden geçirildiğini görüyorum. Arka tarafında artık Volkswagen’in tüm modellerinde kullanmaya başlayacağı şekilde model ismi bagaj kapağının üzerine yazılmış.

Volkswagen Passat Motor Seçenekleri açısından yeniliklerle geliyor. Makyajlanan Volkswagen Passat Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenirken motor kaputunun altında artık 1.5 litrelik TSI motor seçeneği de yer alacak. 1.6 litre 120 HP güç üreten dizel motor araçta yer alacak mı açıkcası bunu bilmiyorum. Bazı haberlerde olacağı söyleniyor.

Volkswagen Passat’ın Yeniliklerinden birisi de hibrit motor seçeneği olacak. Tüm modellerde artık hibrit seçenek karşımıza çıkacak. 50 kilometrenin üzerinde sadece elektrikli olarak bir menzil sunacak. Hibrit sistemin özellikle kalabalık trafiklerde tüketimi düşürüyor olması hepimizin en çok hoşuna giden detaylardan biri olacak. Volkswagen Passat Hibrit aracın en önemli yeniliklerinden birisi olarak ülkemizde de büyük ilgi görecek gibi görünüyor.

Yeni Volkswagen Passat Ne Zaman Geliyor

Araba Habercisi Dergisi

Mercedes Benz Yeni A Serisi Sedan Volkswagen Passat Gibi Arabaların İşini Zora Soktu!

Mercedes-Benz, Yeni A-Serisi Sedan ile kompakt sınıfta standartları yeniden belirlediğini söylüyor. Türkiye pazarı için büyük önem taşıyan Yeni A-Serisi Sedan, benzinli ve dizel motor seçenekleri ile 246.100 TL’den başlayan fiyatlara sahip.

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi Sedan 4.549 mm uzunluğa, 1.796 mm genişliğe, 1.446 mm yüksekliğe ve 2.729 mm dingil mesafesine sahip. Söz konusu boyutlar geniş bir yaşam alanı ve 420 litrelik bir bagaj kullanımı sunuyor. 1.024/944 mm ön/arka baş mesafesi, 1.457/1.446 mm ön/arka dirsek mesafesi, 1.400/1.372 mm ön/arka omuz mesafesi ve 1.062/861 mm ön/arka bacak mesafesi değerleri, sürücü ve beraberindeki yolcuların rahat yolculuk etmesine imkan tanıyor.

Mercedes Benz Yeni A Serisi Sedan Volkswagen Passat Gibi Arabaların İşini Zora Soktu!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba