Renault’nun Heybetli SUV Modeli Koleos’un Satış Fiyatı Açıklandı! İş yapar!

Yeni Renault Koleos Satış Fiyatı Açıklandı

Yeni Renault Koleos Satış Fiyatı Açıklandı, 2020 Renault Koleos Yorumları, Yeni Koleos Yorumları, 2020 Koleos Özellikleri, Yeni Koleos Özellikleri haberimizde. Yeni Renault Koleos, bu yılın başlarında Shanghai Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı. Kasım ayında bayilerde yerini alacak olan yeni Koleos’un İngiltere satış fiyatları açıklandı. 28.195 Sterlin’den başlayan fiyatlarla satılacak olan Koleos için şimdiden siparişler alınmaya başlandı. Yeni Renault Koleos Satış Fiyatı Açıklandı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Renault’un SUV serisinin amiral gemisi olan Koleos, yeni motor seçenekleri, çarpıcı tasarımı, güvenlik ve teknoloji bakımından sunduğu yeni özelliklerle dikkat çekiyor. Performans, ekonomi ve emisyon değerleri geliştirilen yeni nesil dizel motorlar öne çıkıyor. Tamamen yeni 1.7 litrelik dCi motorla 150 beygir güç sunulurken, daha fazla performans isteyen müşteriler için de 2.0 litrelik dCi motor 190 beygir güç üretiyor. Bu motorlara Renault’un geliştirdiği akıllı 4×4 sistemi eşlik ederek zorlu arazi koşullarını dize getiriyor. Her iki ünite de Renault’un CVT şanzımanıyla sunuluyor. 150 beygirlik 1.7 litrelik dCi motor 340 Nm güç üretirken, 2.0 litrelik dCi motor 380 Nm güç üretiyor.

[irp posts=”7282″ name=”Araba Habercisi Dergisi Eylül Sayısı Çıktı! Dergiliklerden Okuyabilir Abone Olabilirsiniz!”]

Yeni Koleos, gelişmiş sürüş dinamiklerini, SUV heybetini perçinleyen çarpıcı tasarımıyla da birleştiriyor. Standart olarak sunulacak olan Pure Vision LED farlar, krom detaylarla oldukça şık bir hale gelen ön ızgara, yeni tampon tasarımıyla oldukça dikkat çekiyor. Arka tasarımında da krom detaylar ve üç boyutlu bir görüntü sunan yeni far tasarımıyla daha şık duruyor.

Renault Koleos Üç Farklı Donanım Seviyesiyle Satışa Sunuluyor

İç tasarımında ise sunduğu yaşam alanıyla sınıf lideri olan Koleos, yeni yumuşak dokulu malzemeler ve sunduğu döşeme seçenekleriyle yarattığı premium hissi artırmayı başarmış. Tüm versiyonlarda standart olarak sunulacak olan 7 koltuklu oturma düzeniyle de kullanışlılık seviyesini en üstte tutuyor. Koleos’un donanım seviyesi olarak üç farklı seçeneği bulunuyor. Bunlar EasyLife, Icon ve GT Line donanımları olarak belirtiliyor. Standart donanım olarak 7 inçlik multimedya ekranı, geri görüş kamerası, ön ve arka park sensörleri, anahtarsız giriş ve çalıştırma, Pure Vision LED Farlar, hız sabitleme sistemi ve otomatik park sistemi yer alıyor.

Yeni Koleos’un güvenlik seviyesi de oldukça dikkat çekiyor. Aktif Acil Durum Fren Sistemi (AEBS) ile yaya algılama fonksiyonu sunuluyor. Ayrıca Kör Nokta Uyarı Sistemi, Şerit Takip Sistemi ve Trafik İşareti Tanıma Sistemi’yle de öne çıkıyor.

VW Grubu Elektrikli Araba Teknolojilerine 8 Milyar Dolar Yatırım Yapmaya Hazırlanıyor!

Yeni Renault Koleos Satış Fiyatı Açıklandı. Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba