Yeni Skoda Kodiaq modelinin tanıtımına sadece günler kaldı! Skoda yeni Kodiaq’ın çizimlerini paylaştı!

Yeni Skoda Kodiaq Ne Zaman Gelecek?
Yeni Skoda Kodiaq Ne Zaman Gelecek?

Yeni Skoda Kodiaq modelinin tanıtımına sadece günler kaldı! Skoda aracın bu kez çizimlerini paylaştı! Yeni Skoda Kodiaq Ne Zaman Gelecek?

Skoda, yeni nesil Kodiaq modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 4 Ekim’de yeni Kodiaq’ın örtüsünü kaldıracak olan marka, lansman öncesi aracın çizimlerini paylaştı. Yeni nesil Kodiaq, çok sevilen SUV modelinin tasarımını daha ileriye taşıyarak daha güçlü bir ön bölüm, köşeli çamurluklar ve ikinci nesil TOP LED Matrix farlarıyla dikkat çekiyor deniliyor. Yeni tasarım unsurlarıyla birlikte daha dinamik ve daha modern bir görünüme sahip olacak yeni Kodiaq, “Modern Solid” tasarım dilinin ilk unsurlarını adapte ediyor.

Aracın formunun fonksiyonellikle buluşmasını temsil eden bu tasarım dili, pratikliği ve geniş iç hacmi vurgulamasının yanı sıra dinamik tasarımıyla aerodinamik verimliliği de ileriye taşıyor. Yeni tasarım unsurlarından biri ise D sütununda opsiyonel olarak tercih edilebilecek Koyu Krom renk olacak. Aracın arka bölümünde C şekilli ışıklandırma imzasının üst bölümü aracın orta kısmına kadar gelirken alt bölüm ise aracın genişliği boyunca uzanacak. Ortaya konumlandırılan yeni Skoda yazısı ise, ikinci nesil Kodiaq’ın güçlü duruşunu tamamlayacak.

Yeni Kodiaq’ın dünya prömiyeri, 4 Ekim Çarşamba günü 19:45 TSİ Skoda’nın YouTube kanalından ve Skoda Storyboard adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Çinli dev marka BYD bugün Türkiye’de satışa sunuluyor! Görkemli törenle BYD Türkiye planları açıklanacak!

Araba Habercisi Eylül 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Eylül 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 55. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 55. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz.

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 55. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

Yeni Skoda Kodiaq Ne Zaman Gelecek?

Yeni Skoda Kodiaq Ne Zaman Gelecek?

Yeni Skoda Kodiaq Ne Zaman Gelecek?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba