Suzuki V-Strom 1050 lansmana özel 149 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu!

Yeni Suzuki V Strom 1050.
Yeni Suzuki V Strom 1050.

Suzuki Yeni Motosiklet Modelleri, Suzuki V Strom 1050 Tanıtıldı, Yeni Suzuki V Strom 1050, Suzuki V Strom 1050 Yorumları.

Suzuki’nin efsaneleşmiş off-road motosikletleri DR-Z ile DR Big modellerinden ilham alınarak geliştirilen V-Strom 1050 satışa sunuldu. Yeni Suzuki V Strom 1050.

Instagram Hesabım

Suzuki, adventure sınıfına damga vuran V-Strom serisinin en güçlüsü yeni DL1050 modelini tanıttı. Mayıs itibarıyla Türkiye’de satışına başlanan V-Strom’un 1050 ve 1050XT Adventure olacak şekilde iki versiyonu bulunuyor. Retro tasarımıyla dikkat çeken modelin özellikle üst seviyeye çıkarılmış olan teknolojik özellikleri öne çıkıyor. Suzuki Akıllı Sürüş Sistemi, Hareket Takip Fren Sistemi, Yokuş Kalkış Kontrol Sistemi, Eğime Bağlı Kontrol Sistemi ile Sürüş Modu Seçimi gibi özellikleri barındıran motosiklete Euro5 normlarını karşılayan 106 HP’lik güç üreten V-Twin motoru dinamik sürüş sağlıyor. V-Strom’a lansmana özel 149 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak mümkün.

Akaryakıt Fiyatları Bugün Nasıl? Altı Farklı Benzincinin Karşılaştırmalı Fiyatlarıyla Birlikte!

Yeni neslin öncüsü V-Strom 1050, sahip olduğu motor özellikleriyle fark yaratırken yeni Euro5 emisyon standartlarını da karşılıyor. 1037 cc hacmindeki su soğutmalı 90 derece V-Twin motor, 8500 d/d’da 106 HP güç üreterek yüksek performans sağlıyor. Şehir, kırsal yollar, rüzgar geçişleri, toprak yollar gibi farklı durumlarda sürüş keyfini maksimize eden rafine motor, 100 km’de ortalama 4,9 litre yakıt tüketimiyle de avantaj sağlıyor. Motorda yer alan düşük RPM destek sistemi ve elektronik gaz kelebeği; sürücünün durduktan sonra hareket edişini ve ani manevraları kolaylaştırıyor. Ayrıca ekzantrik mili ve zamanlaması, çift ateşleme teknolojisi, motor kontrol modülü ve sıvı soğutmalı yağ soğutucusu gibi fonksiyonlar motor verimliliğini artıran özellikler arasında bulunuyor.

Yeni Suzuki V Strom 1050.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın dördüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 17. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Mayıs 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mayıs 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Herkes onun gelmesini bekliyor: Yeni Skoda Octavia.

Makyajlanan Opel Insignia Türkiye’de ne zaman satılacak?

Kia Sorento eski günlerine dönüyor! Hibrit seçeneği çok satar.

Ford Puma SUV dengelerini değiştirmek için geliyor.

Yeni Hyundai Elantra kompakt sedan sınıfında çok iş yapar.

Skoda Kamiq doğalgaz ile tüm tüketim sonuçlarını yerle bir edecek.

Yeni Renault Captur Türkiye yollarına çıkmak için hazır.

Hyundai Porsche rakibi olacak araba yaptı!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba